ano to platí, pokud to máš v elmodu nastavené, ono se to tam dá vypnout
je to volba načíst neutrální polohy po každé, když se elmod zapne a nebo
se musí nakalibrovat, naučit středové polohy a pak po zapnutí začne rovnou pracovat s těmito hodnotami
ano to platí, pokud to máš v elmodu nastavené, ono se to tam dá vypnout
v první řadě bych místo elmodu připojil serva a otestoval, který kanál jak se chová (ve frsky se musí výstupy dobře nastavit)GhostSlawa píše: ↑27 pro 2022, 11:26 Potom nerozumím proč mi to nechodí.Pokud zapnu vysílačku a potom elmod, měl bych pak podle návodu motor nastartovat. To ale nejde a motory se hned rozeběhnou. A´t dám páku kamkoliv, hned se mi rozjedou motory, pak zasepřestanou a zase se rozběhnou. Můžu natočit video na youtube, možná to jen blbě vysvětluji.
u starších verzí bylo tlačítko sw1, tím se provádí základní konfigurace pásů, musí jet oba dopředu a tuším levý rychleji než praví. bez tohoto konfigu to nebude pracovat správně.GhostSlawa píše: ↑27 pro 2022, 13:44 No prošeljsem to podle návodu a funguje to. Comě ale vadí je, žev aplikaci elmod ukazuje že mám plyn 122% a já mám na vysílačce 100%. Citlivost na plyn je špatná, není to lineární, jelikož cca 70% plynu jedu už na max. možná míň. To samé je u zpátečky. Možná od toho očekávám víc než to zvládne. Motory mám nastavené v aplikaci na 5KHz. Řekl bych že jedou nejlépe, ale nemám použité kondenzátory. Musím je objednat. Jak jde plyn vám ?
Nicméně stále mi na plyn jede jeden motor dopředu a druhý dozadu. I přez to že jsem provedl nastavení motorů dle návodu.
Tak maximální rychlost zpátečky i dopředné rychlosti si nastavuješ v configu elmodu.GhostSlawa píše: ↑27 pro 2022, 13:44 . Comě ale vadí je, žev aplikaci elmod ukazuje že mám plyn 122% a já mám na vysílačce 100%. Citlivost na plyn je špatná, není to lineární, jelikož cca 70% plynu jedu už na max. možná míň. To samé je u zpátečky.