Jeep 1:6
Re: Jeep 1:6
a
Ahoj,já tam tu bednu nechám,protože pod ní budu mít ten modul na světla,jestli se mě ho podaří rozchodit.Ručička tacho bude na 0 ,za jízdy to nikdo neuvidí a když stojí tak 0
Ahoj,já tam tu bednu nechám,protože pod ní budu mít ten modul na světla,jestli se mě ho podaří rozchodit.Ručička tacho bude na 0 ,za jízdy to nikdo neuvidí a když stojí tak 0
Stavím pro radost,na centimetry nehledim!
Ahoj,trochu jsem se před obědem nudil,když už mám nové dělané stěrače tak sem objevil nákres jejich ovládání a udělal to z mosazi-blbinka ale potěší
Ahoj,jeep je už smontovaný,myslel jsem že si pamatuju postup demontáže,velký omyl,chtěl sem namontovat díl a musel znovu oddělat tři předešlé,tak to bylo asi dvakrát
Dneska mi došel přívěs od čínana,dokonce ani celníci neopruzovali,takže bez cla
dál mě došel ještě jeden aršík obtisků,nějaké drobnosti a nový kovový závěs
Ahoj,jeep je už smontovaný,myslel jsem že si pamatuju postup demontáže,velký omyl,chtěl sem namontovat díl a musel znovu oddělat tři předešlé,tak to bylo asi dvakrát
kolko vazi taky velky model?
auto bude ciste alebo zaprasene a blatove? bude vpedu na narazniku sekacka na drot?
Ahoj, váží kolem 6 kilo, auto nebudu nějak zvlášť špinit,mám ho na odreagování na expedice, trochu se ho snažím vylepšit, sekačka na drát samozřejmě bude
Čím sundáváš ty jejich origo potisky?
Máš odkaz na tu taznou kulu? Jak vypadá měřítkově?
Máš odkaz na tu taznou kulu? Jak vypadá měřítkově?
Ahoj,jejich obtisky obrušují jemným smirkem, umýt to nejde ničím co mám ,ta kila je z aliexpresu,je to na vranglera takže to není modelové a kula se musí obrousit aby na ni vlezlo oje, má zajištění, že se sama neotevře, závěs je trochu delší tak sem řetízek použil na prodloužení řetízků s háčky na oji