e-day 2010
Re: e-day 2010
Ahoj.
Ten první byl na palubě vyloďovacího plavidla a taky mně to zarazilo.Ten bergpanter byl snad nějakejch němců.Německá důkladnost.
Ten první byl na palubě vyloďovacího plavidla a taky mně to zarazilo.Ten bergpanter byl snad nějakejch němců.Německá důkladnost.
Ze by ten apartni vypinac? Pripadne antena pod "blatnikem"? Nekde doma mam tenhle. Asi by se ujal...Colombo píše:Ahoj.
Mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako vždycky
Ten BergePanther byl jak píše Colombo Německého Kolegy co Vystavoval svoji práci na výstavě a Vlaďovi se podařilo ho přemluvit aby ho donesl i na tankodrom.
ja uz se lek, ze je tu v cesku manik co ma pekny tank a na forum se neprihlasi
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Nazdar klucíí !!!
Ten Berg je paráda. Napadá mne, že když je stále tak přeněmcováno, obstarat si figurku germána s rukama nad hlavou. Až to uvidí němečtí občané na výstavě tak jim spadne brada, možná i sebevědomí a půjdou do bezvědomí.
Ten Berg je paráda. Napadá mne, že když je stále tak přeněmcováno, obstarat si figurku germána s rukama nad hlavou. Až to uvidí němečtí občané na výstavě tak jim spadne brada, možná i sebevědomí a půjdou do bezvědomí.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Rudyn píše:Nazdar klucíí !!!
Napadá mne, že když je stále tak přeněmcováno, obstarat si figurku germána s rukama nad hlavou.
Ahoj Rudyne ,máš na mysli asi obě ruce že a nebo jen pravačku (fuj co to povídám)
-
- PzKpfw IV
- 15
- Lokalita: většinou Praha - občas Kosova Hora
Pavle Pavle, ty si koleduješ, samozřejmě že obě... nebo ti nestačí jak je na našich předváděčkách přefašistováno. Usilovně pracuju na obrácení sil-téčko už je doma.