PzKpfw VI Ausf. E Tiger
PzKpfw VI Ausf. E Tiger
Vzhledem k tomu, že jsem se po hooodně dlouhy době dal do vzhledové upravy moje Tigera jsem se rozhodl mu založit svoje téma Zde přikládám první fota. Vše už je dotmelené, sundané, čekám akorat až budeme objednavat díly abych prohodil velitelskou věž a prodloužil kanón. Zvažuju, že udělám otvírací poklopy řidiče a radisty, ale nevim jestli se na to nevykašlat.
Jako další se bude dělat Zimmerit, počítám že do konce příštího tejdne bude hotový ( pokud přijde tmel do středy počitam ) . Mezi tím se budu ještě kapku plácat s bojovou patinou, přece jen je to tank, tak musi vypadat že prošel pořadnym bojem
Jako další se bude dělat Zimmerit, počítám že do konce příštího tejdne bude hotový ( pokud přijde tmel do středy počitam ) . Mezi tím se budu ještě kapku plácat s bojovou patinou, přece jen je to tank, tak musi vypadat že prošel pořadnym bojem
Re: PzKpfw VI Ausf. E Tiger
Tak dnes mi přišel tmel a začal jsem dělat Zimmerit. Původně jsem myslel, že si nechám v práci vytočit a vyrádlovat na soustruhu kolečko, ale vzorek by byl moc pravidelný a stejně bych nějaké části musel dělat ručně a ta kombinace by asi nevypadala dobře, tak jsem to začal dělat celé ručně. Zde je první výsledek na části věže.
Jak píše Sakulajda je to dobry a dokonce lepší než ten kupovaný ,alespoň mě se to tak jeví.
Dik Určitě to bude vypadat lip, kdybych to dělal tim valečkem. To musel bejt ale za valky kšeft dělat zimmerit... Se s tim ale taky určitě moc neparali
Když jsem dělal druhou stranu věže, tak mi zustalo celkem dost tmelu, tak jsem hned z fleku udělal ještě nejsložitější část - štít kanónu. Než jsem to pořadně vymodeloval, aby nezanik moc tvar štítu, tak mi to malem stvrdlo ( tmel )
Když jsem dělal druhou stranu věže, tak mi zustalo celkem dost tmelu, tak jsem hned z fleku udělal ještě nejsložitější část - štít kanónu. Než jsem to pořadně vymodeloval, aby nezanik moc tvar štítu, tak mi to malem stvrdlo ( tmel )
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Taky mně to čeká na Pantherovi a zatím vůbec nevím jak na to a jak mi to půjde.Aji Panzers 4 chci ze Zimeritem.Tobě se to povedlo.Jaký jsi použil nástroj na modelování struktury ?Já asi zkusím šroubovák.
Všechno to jedu šroubovákem a už mi z toho hrabe šroubovák je široký zhruba 3,5mm, mylím že je to tak optimální pro tohle měřítko. Budu dělat taky panthera. Až ho teda koupimMilan píše:Taky mně to čeká na Pantherovi a zatím vůbec nevím jak na to a jak mi to půjde.Aji Panzers 4 chci ze Zimeritem.Tobě se to povedlo.Jaký jsi použil nástroj na modelování struktury ?Já asi zkusím šroubovák.
Fakt pekny. K nerozeznani od originalu!
Mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako vždycky
DIky, teď už zbejva udělat jen zadek kolem vejfuku a je hotovo Pak už jen všechno vyčistit od blata, rozebrat a hurá na střákání