Ahojte, pozývame Vás na pravidelné podujatie Banskobystrické modelárske dni (10. ročník), ktoré sa uskutočnia 28.8. - 29.8.2022 na klasickom mieste: Dioráma pri Pamätníku SNP. Vítané sú ako RC modely tankov tak aj áut, pozemnej techniky, vrtuľníky, všehochuť na diaľkové ovládanie. Registrujte sa výhradne cez formulár na odkaze nižšie. Bližšie informácie na mailovej adrese objednavky@allmodel.sk alebo na čísle +421 948 747 245.
Podrobnosti a registráciu nájdete na odkaze.
BBMD 2022
Re: BBMD 2022
Volal mi Jaro pred 2 dňami .
Vraj sa chystá na akciu 15 RC modelárov z Budapešti.
solo
Vraj sa chystá na akciu 15 RC modelárov z Budapešti.
solo
,,Z tohto klubu sa neodchádza, buď Ťa vyhodia,alebo ,,Tu,, zomrieš....,,
- CuMeL
- PzKpfw V - Panther
- 6
- Lokalita: České Budějovice
Solo, tak to nemůžete mít akci v jiný termín? Rád bych přijel a viděl přátele ze Slovenska, ale zrovna v tomhle termínu musím jet k rodičům, protože máti slaví 81 narozeniny a to fakt nejde. To jste nemohli začít povstání o něco dřív?
Zdravím ,
chystám se k Vám od doby co tam byl Petr NC a referoval o úžasné akci.
Dlužíme to i Scoutovi , který byl u nás v České Metuji nejméně dvakrát a ukázal nám , že vzdálenost není problém .
Bohužel letos mám volno na potvoru až 29-31.
Tak jak říká Cumel "nešlo by to povstání posunout?"
Jenže za Vás vlastně vybral datum germán
chystám se k Vám od doby co tam byl Petr NC a referoval o úžasné akci.
Dlužíme to i Scoutovi , který byl u nás v České Metuji nejméně dvakrát a ukázal nám , že vzdálenost není problém .
Bohužel letos mám volno na potvoru až 29-31.
Tak jak říká Cumel "nešlo by to povstání posunout?"
Jenže za Vás vlastně vybral datum germán
Ahojte, tu nájdete pár fotiek z akcie. Pre nás to bola trojdňovka (brigáda, návšteva z RC Tank Hungary a samotné Oslavy SNP).
Inak ak niekto zostrojíte stroj času, tak ten termín by šlo posunúť
https://www.stotankov.sk/sk/fotky/album ... y-den-2022
Inak ak niekto zostrojíte stroj času, tak ten termín by šlo posunúť
https://www.stotankov.sk/sk/fotky/album ... y-den-2022
Ahoj,podle fotek parádní akce,za Moravou jsem byl zatím jenom jednou,letos v Malženicích a líbí se mě jak umíte připravit parádní tankodrom a,že na akci je celý den dobrá atmosféra a pohoda.
Stavím pro radost,na centimetry nehledim!