Tak nastávající rozhodla, že kvůli Hodonínu zkrátíme svatební cestu a pojedem na HrozenRudyn píše:Ahoj kluci tankistický.
Kdo dál si přijede zajezdit a pokecat ? Vůbec se nestyďte, jsou pozváni všichni. I ti, co ještě nemají tanky vypiplané (já patřím mezi ně, však kluci ví) !!! Mluvil jsem s Radkem tankystou z Brna (zatím stále nemá internet, kontakt na něj je pouze přes telefon) bohužel nemůže.
Hodonínský hrozen 2010 - model. výstava.
Re: Hodonínský hrozen 2010 - model. výstava.
-
- PzKpfw III
- 14
- Lokalita: Sedliště u Nepomuka,Plzen-jih
Až takhle?
To musí být nastávající manželka bud velká fanynka tanků nebo jsi ji akci správně prezentoval
To musí být nastávající manželka bud velká fanynka tanků nebo jsi ji akci správně prezentoval
M41 Buldog prodán,v okolí nejsou lidi na blbnutí.
Jo někdo si uměl vybrat ,že BacoTak nastávající rozhodla, že kvůli Hodonínu zkrátíme svatební cestu a pojedem na Hrozen
Pánové,od všeho kousek,navíc jsem ji začal skládat něco jako tank,hlavně že to bude mít pásy a růžový maskáč.Pak si může vesele drandit s náma.
Jojho růžovou Panzer III jsem již taky někde vidělbaca píše:Pánové,od všeho kousek,navíc jsem ji začal skládat něco jako tank,hlavně že to bude mít pásy a růžový maskáč.Pak si může vesele drandit s náma.
Nic konkretniho,fantazie a co skříně dají.
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Takže v sobotu se setkáme.Kdo ještě ?????
Snad to klapne,leze na mě nějaká choroba a tak se léčím...
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Zítra to vypukne - Hodonínský hrozen 2010.
Ahoj klucí tankoví.
Zítra to konečně vypukne a kdo přijede snad nebude litovat. Na výstavě je slíben i prodej modelařiny (z kamených obchodů) a drobný prodej od modelářů z okolí. Pokud vyjde trochu počasí, budou mít Vaše drahé polovičky pěkný výlet.
Zítra to konečně vypukne a kdo přijede snad nebude litovat. Na výstavě je slíben i prodej modelařiny (z kamených obchodů) a drobný prodej od modelářů z okolí. Pokud vyjde trochu počasí, budou mít Vaše drahé polovičky pěkný výlet.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
má pršet, tak tím spíš na tyto akce by se mělo jezdit