Modelářský víkend - Muzeum Českých drah v Lužné u Rakovníka - 20. až 21. 8. 2022
Re: Modelářský víkend - Muzeum Českých drah v Lužné u Rakovníka - 20. až 21. 8. 2022
Tak potvrzuji účast na této akci na oba dva dny, můžete si mě tam někam připsat
Jen přespání budeme mít vlastní, takže to zařizovat nemusíte
Jen přespání budeme mít vlastní, takže to zařizovat nemusíte
Re: Modelářský víkend - Muzeum Českých drah v Lužné u Rakovníka - 20. až 21. 8. 2022
Ahoj,
s Markem mám domluvených 5 spacích kupátek, které jsou po 3 osobách. Kdo nebude chtít spát v kupé, tak může v autě, v areálu muzea. Tam budeme také parkovat. Pro Milana F. je spaní do pondělka bez problémů.
Zde je seznam zatím přihlášených osob pouze na noc:
2 noci ( Pá - Ne ):
Petr NC
miki7277 ( 3 noci )
Bolek
Januk + Honzík
Ivan + Zuzka
Jenda26
scoutT34
1 noc ( So - Ne ):
Balšánovi 3x
Vítek
s Markem mám domluvených 5 spacích kupátek, které jsou po 3 osobách. Kdo nebude chtít spát v kupé, tak může v autě, v areálu muzea. Tam budeme také parkovat. Pro Milana F. je spaní do pondělka bez problémů.
Zde je seznam zatím přihlášených osob pouze na noc:
2 noci ( Pá - Ne ):
Petr NC
miki7277 ( 3 noci )
Bolek
Januk + Honzík
Ivan + Zuzka
Jenda26
scoutT34
1 noc ( So - Ne ):
Balšánovi 3x
Vítek
Naposledy upravil(a) PetrNC dne 18 srp 2022, 14:56, celkem upraveno 8 x.
Já tam budu na oba dva dny, a o tom přespání se ještě domluvím s rodiči
Já též od pátku do neděle........hrozně chrápu (teda prej já to neslyším bo spím) tak pokud by to v kupé nedávali tak holt v autě
Tak budeš v kupé s Milanem na druhém konci vagónu, ale jsem zvědavej, kdo tu "hromadu dřeva" ráno odneseDrake píše: 28 črc 2022, 19:09 Já též od pátku do neděle........hrozně chrápu (teda prej já to neslyším bo spím) tak pokud by to v kupé nedávali tak holt v autě
S Milanem v noci pokácíme a pořežeme celej Boubín (Mira Cumelini ví a zná )
Pozor - kapacita spaní je již ( s rezervou ) naplněna !!!
Dobře, beru na vědomí
Vítku neboj, s Tebou je na nocleh počítáno