Kübelwagen typ 82 Rusko 1943
Re: Kübelwagen typ 82 Rusko 1943
Vypadá to dobře, jenom by to chtělo doplnit nějaké SSáčky. Aspoň řidiče. Parádní práce, jen tak dál.
Díky, řidič by se hodil...
- Ivan
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
- Lokalita: Absolova 89, 624 00 Brno
Doporučuji poslat adminovi (sourekv) SZ s prosbou o založení příslušného vlákna do německé techniky.
Až Ti ho vytvoří, můžeš do něj vkládat příspěvky.
Tankistům ZDAR
Ivan, pplk. v.v., Učitel katedry tanků, VAAZ Brno.
http://dragonstanks.rajce.idnes.cz/
Ivan, pplk. v.v., Učitel katedry tanků, VAAZ Brno.
http://dragonstanks.rajce.idnes.cz/
Vítku jezdí Ti ten Kýblík krásně, ten můj je spíš jen parkeťák co se všude zahrabe. Sice Ti poskakuje po nerovnostech, ale to snad ani u tak lehkýho modelu nejde vyřešit.
Šlo by to...
Do podlahy po okrajoch použiť olovo.
napr.broky.
solo
Do podlahy po okrajoch použiť olovo.
napr.broky.
solo
,,Z tohto klubu sa neodchádza, buď Ťa vyhodia,alebo ,,Tu,, zomrieš....,,
Dobře zeptám se ho jestli by to bylo možné.
Díky, ten můj taky není nějak extra do terénu, zkoušel jsem jezdit na druhé straně té hromady kde vítr vytvořil takové dlouhé duny a i když tam byl ten písek na povrchu tvrdý tak se Kyblík zahrabal. Zjistil jsem že jak jsem namazal vazelínou přední hřídele kol tak to má větší odpor a nechtějí se tak pěkně točit.
Ohledně odpružení, na tom mém 3D Kyblíkovi bych chtěl udělat v zadu klasické poloosy z dílů z Vodníka od torra, ale jak jsem psal u Jeepu tak nemám potřebný motor s převodovkou, a jeet bych chtěl nějak vylepšit tu přední nápravu.
Šlo by to dát nad zadní a přední nápravu, ale nezhoršilo by to ještě vlastnosti v terénu?
Je to ,,len,,o brokoch.
Buď je ich nad nápravou viac alebo menej.
Toto si vieš vysledovať.
Je tam pomer ceny a kvality ,čo sleduješ.
Vieš pridať a ubrať po kusoch.
Nad nápravou.
solo
Buď je ich nad nápravou viac alebo menej.
Toto si vieš vysledovať.
Je tam pomer ceny a kvality ,čo sleduješ.
Vieš pridať a ubrať po kusoch.
Nad nápravou.
solo
,,Z tohto klubu sa neodchádza, buď Ťa vyhodia,alebo ,,Tu,, zomrieš....,,
No neni to model do terenu to vime vsichni, ten od AT taky ne, ale chce to pandulaka a nejaky cajky do vnitr at je to aspon hezkej model na oko, skoda ze jsi neudelal aspon funkcini svetla..
Já je chtěl udělat, ale už teď tam vůbec není místo a protože mám regl bez becu tak tam musím mít externí bec jinak bych měl místo v krytu pro baterky. Cajky taky mám, jen jsem je tam nechtěl dávat aby jsem je neztratil. Na panáčka se zeptám Vládi jestli by nějaké neměl. A už jsem vyrobil i držák na lopatu a vyrábím držák na kanystr
Tak když jsme probírali Kyblíka ve Kbelích tak jsme došli k tomu že má moc těžký předek, takže jsem dozadu přidal tři olůvka do "kufru", tak to někde musím vyzkoušet jestli to pomohlo, teď už zbývá jen dodělat lopatu a koupit silnější motor