Představení
Re: Představení
Tak pro ty, co nesmírně láká dozvědět se o mě víc (a ne na seznamce...) Věk: 26, Model tanku: Tiger (pozdní verze), Koníčky: Kamiony, četba a vojenská technika (technika obecně), Zaměstnání: Lékárník, Obvod v pase: cca 110cm, Oči: hnědé atd atd
Hele , me to treba vubec nelaka- ale prijde mi to normalni a v poradku v kazde spolecnosti nebo spolecenstvi , predstavovali jsme se tady vzdycky vsichni,nevim proc by se to melo dit jinak....prijde mi to slusne a prirozene
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Kobylisy Prag 8
Tak až třeba budeš mít čas můžeš tady ukázat svůj model jak tady bylo zvykem se se svými modely pochlubit.. A nemusíš se hned všeho chytat Forum je od toho pochlubit se svojí prací ale to je na tobě...
Kingtiger Sd.kfz. 182
Jestli máš obvod pasu 110 nebo 150 je zde asi každému vcelku jedno, že máš hnědé oči jsem si v Aue ani nevšimnul. Láďa měl spíš na mysli jestli už jsi modelařil dřív, nebo jestli Tiger 1 je Tvůj první model jako takový v Tvém životě apod............
Jinak co by mne zajímalo je, jestli se svou skoromanželkou opravdu pojedete na svatební cestu do perlového zálivu na ostrově Oahu?????????
Jinak co by mne zajímalo je, jestli se svou skoromanželkou opravdu pojedete na svatební cestu do perlového zálivu na ostrově Oahu?????????
Ježkovy voči.......nakašlat na nějakej Perlovej záliv nebo co.....když už tam člověk jede tak jedině kvůli tomuhle:
Můžu doporučit je to neuvěřitelná krasavice.........nějakej záliv, to stačí zajet do Chorvatska.
Můžu doporučit je to neuvěřitelná krasavice.........nějakej záliv, to stačí zajet do Chorvatska.
pri navsteve lode treba ist pozret aj do kuchyne ci tam nahodou nebude pri hrncoch chief petty officer casey ryback
pripadne vylet k moru kde je nieco mensie a blizsie : destroyer velos v grecku,
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
- Lokalita: Krásná u Aše
Tebe už si také chlape nepamatuji, tak doufám že dorazíš do Kabel, ať se mužem pokochat.