Pozvánka do Aue (De)
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
- Lokalita: Krásná u Aše
Pozvánka do Aue (De)
Ahoj, byli jsme pozváni ke kolegům do Saska, přesněji do Aue. Měl bych mít volno a tak konečně vyrazím. Mají tam pěkný stálý tankodrom. Soukromá akce, pivko, gril a pojezdení. Přidá se někdo?
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
Re: Pozvánka do Aue (De)
já... bych jel...
Naposledy upravil(a) mrst dne 28 dub 2022, 22:56, celkem upraveno 1 x.
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
Pár fotek z Aue-Bad Schlema. Pěkně prožité odpoledne s německými kolegy a i počasí nám přálo. Klobouk dolů před takovou zahrádkou. To nám v ČR fakt chybí . Dokonce vlála i česká vlajka a to se cenní
Naposledy upravil(a) hranicak11 dne 21 kvě 2022, 22:15, celkem upraveno 2 x.
Pekná akcia.
Aké je to veľké....?
solo
Aké je to veľké....?
solo
,,Z tohto klubu sa neodchádza, buď Ťa vyhodia,alebo ,,Tu,, zomrieš....,,
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
Jo, bylo to zajímavé setkání. Takový stálý tankodrom jim můžeme jen závidět. Bohužel u nás v protektorátu nikdy nic takového nevznikne a tudíž prostě nebude! Pro vyslovené "jezdiče" je to hotovej ráj.
Moc pěkný tankáč Ta železnice je prosím Tě od Ludwiga ?
Moc hezké Kdyby se konala kooperace i příští rok tak určitě zhřeším bude li čas.......nehledě na kilometry, tohle za to stojí Navíc bych bratrům z Germánie předvedl typický špičkový bojový výkon Panthera........prvních deset minut jsem nejostřejší tužka v balíku a pak zdechnu na první šutr v pásech
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
zdravím všechny a přidávám nějakou tu fotku z výletu...
tankáč super - fakt jsem nechápal, kde na to bere majitel čas, ale musím konstatovat, že jsou to jezdiči... očekával jsem nějaké super modely, ale ty naše byly v detailech a provedení nejlepší Bylo vidět a sám mi to říkal, že vedle hned za plotem jsou obrovské listnaté stromy a ty mu dělají potíže. Nechtěl bych to uklízet a také je vidět, že už nestíhá, ale klobouk dolů. Nic většího mimo veletruhu jsem nikdy neviděl.
zde slíbené foto
tankáč super - fakt jsem nechápal, kde na to bere majitel čas, ale musím konstatovat, že jsou to jezdiči... očekával jsem nějaké super modely, ale ty naše byly v detailech a provedení nejlepší Bylo vidět a sám mi to říkal, že vedle hned za plotem jsou obrovské listnaté stromy a ty mu dělají potíže. Nechtěl bych to uklízet a také je vidět, že už nestíhá, ale klobouk dolů. Nic většího mimo veletruhu jsem nikdy neviděl.
zde slíbené foto