BVP-2 ČSLA 1/16 vlastní výroba
- CuMeL
- PzKpfw V - Panther
- 6
- Lokalita: České Budějovice
Re: BVP-2 ČSLA 1/16 vlastní výroba
Tak tu hru hrát určitě nebudu, protože než se mi tam konečně objeví befko, tak by to stálo moc času, který nemám. A začínat s touhle hrou na mém notebooku s "inteláckou" grafikou by asi bylo utrpení. Nějak ty zvuky snad vykouzlím...
Jinak s černěním pásů hlásím pouze poloviční úspěch. Jeden pás je v pohodě, ale druhý už ne. Asi se nějak rychle vyčerpala ta chemikálie a druhý pás je pouze rezavý. O samostatných článcích a spojkách nemluvě. Ty už jsou prakticky bronzové:
Mám dojem, že se na tom dost podepsaly ty dráty ve spojkách, které jsou sice železné, ale pravděpodobně nějak poměděné
Jinak s černěním pásů hlásím pouze poloviční úspěch. Jeden pás je v pohodě, ale druhý už ne. Asi se nějak rychle vyčerpala ta chemikálie a druhý pás je pouze rezavý. O samostatných článcích a spojkách nemluvě. Ty už jsou prakticky bronzové:
Mám dojem, že se na tom dost podepsaly ty dráty ve spojkách, které jsou sice železné, ale pravděpodobně nějak poměděné
Já bych to tak hrozně neviděl z jedné strany to je pro vyznavače rezu a pohled z druhé pro ty co maji rádi jemnou patinu ale chápu že jsi blázen co chce mít bevko dokonalé a ono je
Miro, ty pásy vypadají po lázni úplně luxusně
Krásné pásy, a kdyby šlo se zvuky do tuhého klidně pomůžu
Ja pripravek Uschi pouzival i opakovane a v pohode, chce to pred pouzitim predmet poradne odmastit a umyt, muze to byt materialem pasu, ale vypadaji i tak suprove , nedelal bych si s tim hlavu, a pamatuji si stale jednu poucku: realny vzhled dela i asimetricnost, tedy prava - leva strana nebyt identycky stejne...
- CuMeL
- PzKpfw V - Panther
- 6
Díky za ohlasy. Do Ořechova zkusím celý podvozek zkompletovat. Jestli to bude či nebude jezdit nezáleží na mě, ale na dodávce nových hnacích kol z Maďarska. Výrobce slíbil již před 14 dny, že je pošle, ale dosud nic.
Tak se aspoň hrabu v elektronice a základ je již hotov:
Řídící jednotka si ze mě občas dělá srandu a dělá si co chce. Problém jsem zjistil, že se do křemíkového nebe začala odebírat MicroSD, na které jsou zvuky. Průšvih byl ale v tom, že měla velikost 1GB a ta se dneska už sehnat nedá. Nejmenší, co lze koupit je 2GB a ta se zvukovou deskou Blaster nechtěla komunikovat. Tak jsem to musel celé obejít. Pomocí programu Balena Etcher (linuxáci a RPIčkáři vím o čem píšu) jsem si vytvořil identickou kopii SD karty a tento obraz jsem následně uložil na tu dvougigovou kartu. A ta se následně v modulu rozjela, protože, byť je větší, tak se tváří, že má pouze 1GB
Tak se aspoň hrabu v elektronice a základ je již hotov:
Řídící jednotka si ze mě občas dělá srandu a dělá si co chce. Problém jsem zjistil, že se do křemíkového nebe začala odebírat MicroSD, na které jsou zvuky. Průšvih byl ale v tom, že měla velikost 1GB a ta se dneska už sehnat nedá. Nejmenší, co lze koupit je 2GB a ta se zvukovou deskou Blaster nechtěla komunikovat. Tak jsem to musel celé obejít. Pomocí programu Balena Etcher (linuxáci a RPIčkáři vím o čem píšu) jsem si vytvořil identickou kopii SD karty a tento obraz jsem následně uložil na tu dvougigovou kartu. A ta se následně v modulu rozjela, protože, byť je větší, tak se tváří, že má pouze 1GB
- CuMeL
- PzKpfw V - Panther
- 6
Tak zítra vyrážím do Brna a v sobotu do Ořechova. Můžu slíbit, že už pojede:
Hele Miro, víš jak jsem Ti na Aši říkal že do Ořechova na pásech Ty jsi to zvládl, paráda
- Ivan
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
- Lokalita: Absolova 89, 624 00 Brno
SUPEEER
Vidí, že ti došly nové hnací kola.
Už se těším.
Vidí, že ti došly nové hnací kola.
Už se těším.
Tankistům ZDAR
Ivan, pplk. v.v., Učitel katedry tanků, VAAZ Brno.
http://dragonstanks.rajce.idnes.cz/
Ivan, pplk. v.v., Učitel katedry tanků, VAAZ Brno.
http://dragonstanks.rajce.idnes.cz/
Nádhera, už se těším až to taky uvidím jezdit