Stuart 1/16
Re: Stuart 1/16
Parádička
Parádna kosačka.
solo
solo
,,Z tohto klubu sa neodchádza, buď Ťa vyhodia,alebo ,,Tu,, zomrieš....,,
Len tá spotreba?
solo
solo
,,Z tohto klubu sa neodchádza, buď Ťa vyhodia,alebo ,,Tu,, zomrieš....,,
- rmichalbarna
- PzKpfw VI - Tiger
- 8
- Lokalita: Most
paráda to je Sady od MIGa jsou výborné
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
- Lokalita: Krásná u Aše
Stuart je skoro hotov, ale má to háček nechce zatáčet v terénu, po poradě se Scoutem jsme došli k závěru že budu muset vyměnit stávající motory 150RPM/ 6V za 100RPM/ 6V. Stejné jako dal do LT38.
Další poznatky jsou k zubům pásů. Musel jsem přelepit 10 zoubků stačí aby byly mírně vyosené směrem ven a už se zasekavají o hnací kolo.
Jdu objednat motůrky
Další poznatky jsou k zubům pásů. Musel jsem přelepit 10 zoubků stačí aby byly mírně vyosené směrem ven a už se zasekavají o hnací kolo.
Jdu objednat motůrky
Prcek Stu je mooooc velký krasavec, doufám že se Ti ho podaří zprovoznit na 100% i v terénu ať na příští Aši dámě víc amerických tanků než německých Já už na tom též pracuju, věci od Ludwiga jsou doma (i když je to mírné zklamání)
Naposledy upravil(a) Drake dne 28 kvě 2022, 22:24, celkem upraveno 1 x.
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
- Lokalita: Krásná u Aše
Děkuji, chce to máknout snat se do další Aše podaří dodělat projekty co jsou v hlavě
Čekání na motůrky si zkracuji a na prckovy zase něco dělám. Osadil jsem ho nějakým tím harampadím. Jdu teď na nářadí a figurku.
Čekání na motůrky si zkracuji a na prckovy zase něco dělám. Osadil jsem ho nějakým tím harampadím. Jdu teď na nářadí a figurku.
Paráda, ten Stuart je moc pěkný