Stuart 1/16
Re: Stuart 1/16
Krásná práce
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
- Lokalita: Krásná u Aše
Další pokračování na tomto prckovi.
No paráda, doufám že ho uvidím v Lešanech naživo (pokud budou Lešany)
Vítku v Lešanech je i originál Já nikdy nepochopil jak se do tý krabičky vlezli čtyři chlapi.
No jo vlastně, to je fakt, je tam v té modré hale
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
No já právě když jsme ještě jezdili s KVH 1.st.ID do Normandie tak jsem právě byl v kanadským Stuartíku a do věže se mimo mě už prakticky nikdo nevlezl když jsme to prolízali a to jsem měl o dvacet kilo míň než teď a navíc jsme byli všichni gumoví a tvární po noci strávené družbou pomocí burbonu a slivovice, v Cromwellu jsem ještě nebyl, ale od pohledu je to relativně velký tank proti Stuartu. Děda na něm jezdil (na Cromwellu) po válce ve Vyškově, ale on byl malej a velice si ho pochvaloval, že v porovnání Panther/T-34/Cromwell to byl nejpřijemnější tank na řízení.
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
Tak jsem dnes dodělal uspořádání elektroniky. Řídící jednotka Sherman 1/24, box na baterie je upravený ze Shermanu 1/24, motůrky s převodovkou 6V 150RPM, reproduktor že staré TV, otáčení věže z Shermanu 1/24, elevace kanonu moturek s převodovkou 6V 10RPM, už jen pár detailů a mohu to dát do barvy.
Na jednotce mi zbylo plno volných kolíků nicméně bez schématu jsem stracen
Na jednotce mi zbylo plno volných kolíků nicméně bez schématu jsem stracen
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
Dnes dorazila pořádná dávka Olive Drab pro mě trochu novinka po těch létech německých kamuflážích ale docela se na to těším.
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
Tak mám už stříknuto! Ještě dodělám pár drobností a pokračovat budu až po akci v Aši.