Panther G Jarin
Re: Panther G Jarin
Paráda
Tak Déčko už jsem nenašel, mají už jen konverzi na verzi A.
https://www.ebay.com/itm/163638031650?h ... Swk1hcqdSM
https://www.ebay.com/itm/163638031650?h ... Swk1hcqdSM
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Kobylisy Prag 8
Ale vypadá to pěkně. A verze A se od Déčka moc nelišila jen věžička a přední kulomet byl jen takovou škvírou. A tohle je jen vršek a kola nebo kompletní tank?
Jinak dal jsem na tvoji radu a objednal Aber schurzen tak uvidíme kdy dorazí.. Jen se zeptám ty držáky jsi lepil čím?
Jinak dal jsem na tvoji radu a objednal Aber schurzen tak uvidíme kdy dorazí.. Jen se zeptám ty držáky jsi lepil čím?
Kingtiger Sd.kfz. 182
Měl by to být celej tank, nicméně vršek jde použít na Tamiya korbu, čili asi nejspíše i na kovovou Torro korbu.
Já jsem lepil modrým gelovým vteřiňákem, kupuju to u nás v drogerce. Drží obstojně plast a kov leptů.
Já jsem lepil modrým gelovým vteřiňákem, kupuju to u nás v drogerce. Drží obstojně plast a kov leptů.
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
To si myslím by mohlo pasovat i na to torro. Nemyslím si že by byl mezi nimi až takový rozdíl.. Tak kdyby jsi se rozhodl byla by to rozhodně zajímavá stavba ale to záleží jak by jsi to pak vysvětloval doma kdyby náhodou unikla napovrch cena modelu. a těch pár úprav by jsi určitě zmáknul aby z toho bylo hezký D.
Mohl bych tě ještě poprosit o název toho lepidla kouknul bych u nás jestli ho mají..
Mohl bych tě ještě poprosit o název toho lepidla kouknul bych u nás jestli ho mají..
Kingtiger Sd.kfz. 182
No vedlejší tajná konta jsou k dispozici, ale teď jsem platil Beier jednotku do Panzeru IV, musím si dát chvilku voraz nebo mě žena uškrtí na šňůře od modemu::D
Lepidlo se jmenuje Samson.
Lepidlo se jmenuje Samson.
Ja mám zatím výhodu,Moja si myslí že tank stojí jako ty co jsem koupil vnukům 600Kc
Stavím pro radost,na centimetry nehledim!
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
Tak zase kousek stříknutý spodek korby a kola, teď to bude schnout a pak se půjde na bláto atd.. A koupil jsem si novou hračku na barvení a musím říct velká spokjenost....
Kingtiger Sd.kfz. 182
HaS mám taky, je super v poměru výkon cena dobře jsi zvolil, ale velký věci dělám stařičkou Fendgou 186 s tryskou 0,4mm.
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
Tu taky mám tady jsem jen chtěl vyzkoušet tu novou a je to opravdu rozdíl.. Vyplatilo se a ještě jsem ji sehnal v akci...
Kingtiger Sd.kfz. 182