Jeep Willys projekt
Re: Jeep Willys projekt
Československé varianty decálů jsou super Možná mě to konečně donutí dotáhnout projekt Cromwell aby Jeep se lvíčkem nebyl sám
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
Kdo má zájem o Willys, tak se hlaste... budu je dělat asi přesně na počet zájemců, jelikož dekály, lepty a odlitky něco budou stát.
Původní cena včetně dopravy 6.400,- Kč... čím více nás bude tím lepší cena. Předpoklad byl i s gumami a vylepšeným resinovým chassis cca 50% ceny. Samozřejmě včetně již uvedených dekálů, leptů.
Původní cena včetně dopravy 6.400,- Kč... čím více nás bude tím lepší cena. Předpoklad byl i s gumami a vylepšeným resinovým chassis cca 50% ceny. Samozřejmě včetně již uvedených dekálů, leptů.
- Jiroskos JR TEAM
- PzKpfw II
- 4
- Lokalita: Semily
Zdravím, byly my možné obtisky? Rád bych zakoupil .
JR
JR
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Nejprve musím dát dohromady model... je to děs dát kloudně dohromady takovou malou nádheru .
Jestli myslíš a chtěl by jsi model s obtisky, tak tě mohu přidat na seznam... jestli pouze obtisky, tak až co zbyde.
Zatím nemám...
Jestli myslíš a chtěl by jsi model s obtisky, tak tě mohu přidat na seznam... jestli pouze obtisky, tak až co zbyde.
Zatím nemám...
Sakra já o tom taky pořád uvažuju, ale letos Ježíšek už přinese kompresor a pistoli (airbrush) takže si Jeepa asi budu muset vytisknout na tiskárně nebo vyrobit postaru
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
letos to Ježíšek nepřinese... já to nestíhám
Vítku, myslím že pokud by se podařilo Vláďovi dle počtu zájemců stlačit cenu včetně rámu na +/- 3 tisíce, tak to bude super kauf a určitě máš po vánocích narozeniny Já do něj půjdu i z hlediska čistě praktického, když se projít ven tak autíčko hodím do malé krabice a v polích zajezdím, kdybych měl nosit přenosku s 9kg Pantherem..........
No příští rok by to vyjít mohlo, nebo po brigádě v létě. Narozky mám v červenci, ale to budu mít asi frsky vysílačku, ta by se mi hodila dost.