StuG IV asiatam
- CuMeL
- PzKpfw V - Panther
- 6
- Lokalita: České Budějovice
Re: StuG IV asiatam
Ze mě si příklad moc neber. Sice mám "jakýsi-takýsi pořádek" v dílně, ale zdání klame. Taky pořád něco hledám a podle zákona schválnosti nacházím většinou to, co jsem hledal před týdnem
Vítku a teď si vem že se časem oženíš a žena ti sem tam udělá pořádek......to bude teprv hledání a nacházení ztracených dílů doslova po několika letech ....v horším případě to nenajdeš nikdy
Já jsem teď hledal štětce na drybrush, pak mě napadlo zeptat se Midori a samo prej byly hnusné tak je hodila do koše.......fajn. Na drybrush přeci nepoužíváš nové krásné štětce.
Já jsem teď hledal štětce na drybrush, pak mě napadlo zeptat se Midori a samo prej byly hnusné tak je hodila do koše.......fajn. Na drybrush přeci nepoužíváš nové krásné štětce.
Hmm to je blbý
hledal sem kdysi letovaci pastu, za boha nikde nebyla, prisel Milan a rika, podive se do centralniho skladu pajek, nevim proc, povytahl sem prvni suplik a co nevidim pasta byla na svete
Dám sem video ať vidíte jak to pěkně funguje, sice to s tou starou vysílačkou není nejlehčí, ale jde to, ale pánuju si koupit Frsky vysílačku, já vím že už to říkám asi rok, ale dostal jsem se k tomu až teď . Budu vybírat mezi Taranisem QX7 a X9 lite, a zatím vyhrává QX7 (X9 lite mi ani nebyl moc doporučován, protože má málo přepínačů, atd.), ale bude trochu problém s přijímačem, chtěl bych alespoň 9 kanálů, protože ten elmod má 8 kanálů + 1 napájení.
Ale k věci, zprovoznil jsem Stuga takže stačí dodělat a vyladit pár věcí a hurá na barvení
Tady je video s jízdou: https://youtu.be/19NcucWUKFQ
Mám pár problémů, ale věřím že půjdou nastavit v aplikaci nebo výměnou motorů. Je to konkrétně to že nemůžu zatočit při jízdě a že to nemá dost výkonu, taky bych měl vyztužit vanu protože se strašně kroutí.
Ale k věci, zprovoznil jsem Stuga takže stačí dodělat a vyladit pár věcí a hurá na barvení
Tady je video s jízdou: https://youtu.be/19NcucWUKFQ
Mám pár problémů, ale věřím že půjdou nastavit v aplikaci nebo výměnou motorů. Je to konkrétně to že nemůžu zatočit při jízdě a že to nemá dost výkonu, taky bych měl vyztužit vanu protože se strašně kroutí.
Vítku, jak to máš vypružené? Já teda s podvozkama PIV moc zkušeností zatím nemám, ale Panzer IV mi jezdí krásně a manévruje dobře, mám ho ale na úzkých standartních pásech nikoliv na ostenkette. Jinak mrkni na nastavení výkonové křivky motorů v elmodu, jestli nebude chybka tam, já si takhle nastavoval Kubelwagena, křivku jsem potlačil a motor neměl na malou výchylku skoro žádný vákon, Kuldík mi to pak ve Strážnici opravil.
Asi myslíte vyztužené, to zatím nemám nijak, a odpružení klasické, akorát mám kovové houpačky.
Nevím jestli tam bude tohle nastavení, používám tu starší verzi aplikace, configurator
Nevím jestli tam bude tohle nastavení, používám tu starší verzi aplikace, configurator
U podvozku PzIV s vypružením moc kouzel udělat nejde. Tam bude jinej zádrhel. Zkus Míru Cumelína, máš ho za rohem, jestli Ti nepomůže.
- Pancier
- PzKpfw IV
- 14
- Lokalita: Banská Bystrica, Slovensko
Pravdepodobne je tvoja Pz.IV ťažká a v súčte s širokými pásmi je možné, že sériové motory so sériovou prevodovkou nevládzu.
Ty sériové motory stačí na ježdění po koberci, na tankodromu mám připravené kricky, ale musím přehodit pastorek a nemám ho jak stáhnout a ještě to k nim bude chtít silnější baterkou, aspoň Tec 11/12V.
Ale to zatočení jsem zkoušel i na podpěrách aby tank nejel a taky to nezatáčelo.
Ale to zatočení jsem zkoušel i na podpěrách aby tank nejel a taky to nezatáčelo.