Kübelwagen typ 82 Rusko 1943
Re: Kübelwagen typ 82 Rusko 1943
Vypadá to hodně dobře, Vítku Moc se těším až na něj dáš filtry a pigmenty, pěkně to ztlumí přechody a ztmavý barvy. Bude to hezký kýblík
Já jsem si na služebku vzal Vodníka a taky jsem máknul, dneska vybalím a doufám že se dostanu brzo k nafocení, ale interiér mě teprve čeká
Já jsem si na služebku vzal Vodníka a taky jsem máknul, dneska vybalím a doufám že se dostanu brzo k nafocení, ale interiér mě teprve čeká
Díky díky, taky přeju ať se dílo vydaří
Tak dneska jsem se vrhnul na první část patiny, na wash. Ale nevím co dále, zazněly tu pigmenty a filtry, můžete mi poradit ještě něco a k těm filtrům něco konkrétního co by se tam hodilo? Plánuji koupit si zase pár barev atd. tak ať to koupím při jednom , jo a vypadá to že Ježíšek přinese kompresor a pistoli a možná něco navíc
Jak to jednoduše vysvětlit abych se do toho nezamotal Filtr je vlastě wash, rozředěná barva kterou přetřeš nabarvený povrch aby jsi ho sjednotil a záískal "hloubku"..........používám Citadel, Vallejo nebo nově MiG/Ammo. MIG má přímo sady na dané barevné schéma včetně německých. Na modelfóru jsem na to našel vlákno, zkus se podívat.
link:https://modelforum.cz/viewtopic.php?f=1 ... 5&start=15
link:https://modelforum.cz/viewtopic.php?f=1 ... 5&start=15
Jasný už to chápu , ale filtr po washy uz asi nedám že?
- Pancier
- PzKpfw IV
- 13
- Lokalita: Banská Bystrica, Slovensko
Kľudne, keď sa to wash stratí urobíš nový. Niekedy nie je na škodu niektoré techniky zopakovať.
Je to jak píše Pancier. Já dělám první filtr a pak wash, když se mi to nelíbí tak prostě opakuju.
Dobře, tak koupím nějaký filtr a zkusím to, ale až někdy o těch Vánocích
Tak wash jsem tak nějak utřel, ale šlo to dost špatně protože jsem to odkládal a o mezitím uschnul. A teď přemýšlím co dál, jakou patinu mám udělat, tak sem dám fotku toho co mám za přípravky a budu doufat že něco vymyslíme.