Tankový den v Lešanech 2009 - 2015
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Kobylisy Prag 8
Re: Tankový den v Lešanech
Zdravím i když jsem tady nový,taky bych se rad přidal k tankové předvádečce našich mazliků. V kolik se zacina a tak neco bližsiho. diky
Kingtiger Sd.kfz. 182
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Jak může být v sobotu !!!
Sobota slibuje oblačnou až polojasnou oblohu s občasnými přeháňkami. Zejména na Moravě a ve Slezsku se mohou objevit i bouřky. Ranní teploty poklesnou na 16 až 12 stupňů, přes den se dostanou na 16 až 20, přičemž na východě republiky může být ještě o zhruba dva stupně tepleji.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Re: Jak může být v sobotu !!!
Hlavně aby nechcaloRudyn píše:Sobota slibuje oblačnou až polojasnou oblohu s občasnými přeháňkami.
ale na pocasi.cz si protiřečí
http://www.pocasi.cz/#rt=searchResult@s ... 458816@z=8
když si pustím srážky, tak v sobotu prší
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
tak doufám, že počasí vyjde...budeme si muset držet palce
mrst
mrst
dneska v Brně cáká vo sto šetst pěkné humáčmrst píše:tak doufám, že počasí vyjde...budeme si muset držet palce
mrst
dófám že se to zítra vylepší, jináč ....
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Ahoj.
Dnes v Rohatci dvakrát krátce pršelo. Na to že mám natírat (vrata od garáže) to ještě ujde. Je velká škoda, že nepojede Baca. Jeho KV je prostě impozantní !!!
Dnes v Rohatci dvakrát krátce pršelo. Na to že mám natírat (vrata od garáže) to ještě ujde. Je velká škoda, že nepojede Baca. Jeho KV je prostě impozantní !!!
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
A už jsem někdy kecal ........
Pánové, mrzí mě, že jsem nejel /nakonec ani na truck trial/ otročit na stavbu, přeju hodně zábavy a at vyjde počasí.