KV-1 756 /r/
KV-1 756 /r/
Tak jsem si dneska dovezl tudle Trumpetu 1:35 a mám v plánu to použít k 1:16. Tak doufám, že s tím v zápětí nepřijde číňan nebo Profiline. Pokud by jste měl někdo zájem o výrobu věže dejte vědět.
Uploaded with ImageShack.us
Jelito kopyto platí to!
Včera jsem brouzdal na Modelbazaru a v sekci bojová technika, chtěl někdo nastříkat KV1 756 a už jsem si říkal:" Chlapče je to ve větráku! Už mě zase někdo předběhl." Pak jsem si ale všimnul, že to je špatná věž s Ekranami - patří tam starší provedení se zakulacenou zadní částí. Jinak velitelská věžička+kanón seděl. Ještě tam má asi KV122 ale s podvozkem KV1 tuším, že tam má být z KV85. Jinak to vypadá s tou věží a kanónem moc pěkně.
JInak přikládám foto - kopyto na věž KV1 756
JInak přikládám foto - kopyto na věž KV1 756
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Re: KV-1 756 /r/
To je Holan co to chtěl nastříkat.Je alergický na barvy.Tak proto.
To potom jo,tak hluboce jsem nepátral komu to patří.Milan píše:To je Holan co to chtěl nastříkat.Je alergický na barvy.Tak proto.
Tady řešíte pana Holana a zatím se tu rodí další KRASAVEC.
Jak to ty kluku šikovná děláš to by jsi my mohl udělat věžičku na T-34/76
To byl samozřejmě žert .
Jsem zvědav až to bude hotové zatím je tupě zírám jako vždy .
máš u mě 10 bodu z 10ti
Jak to ty kluku šikovná děláš to by jsi my mohl udělat věžičku na T-34/76
To byl samozřejmě žert .
Jsem zvědav až to bude hotové zatím je tupě zírám jako vždy .
máš u mě 10 bodu z 10ti
Kuji,kuji,kuji!!!
Což o to, klidně bych ti to vysochal, ale chtělo by to mustr a nebo aspon nějakou třípohledovou perokresbu.
Což o to, klidně bych ti to vysochal, ale chtělo by to mustr a nebo aspon nějakou třípohledovou perokresbu.
Jak jsem psal byl to žert já se pokusím našetřit na tu Trumpetu v 1/16 nebo koupím 1/35 a pokusím se taky sochat Jinak držím palce a ať se dařííííbaca píše:Kuji,kuji,kuji!!!
Tož sochaření zdar!