A co se přesně stalo, já od nich koupil pásy, kola a ty barvy a všechno bylo v pořádku
StuG IV asiatam
Re: StuG IV asiatam
Ahoj, motory cricy jsou dobré ale musíš je napájet plným napětím jinak. Nebudou mít výkon.taky jsem je celý nateseny dál do tygra a neposlouchal řady na fóru, rychlost dobrá, síla žádná, při snížení rychlosti se tank zastavoval,7,2V je málo.Dnes večer budu měnit za klasické 16500 otáček, převodovka 7:1, váha tanku asi 8kg
Stavím pro radost,na centimetry nehledim!
Ano, to už vím bavili jsme se o tom v Lešanech, ale naštěstí elmod podporuje vyšší napětí takže jsem za ně peníze nevyhodil, což jsem rád
Kricky mám v Kingovi( váha cca 11kg) a jezdil jak z partesu! V Pantherovi jsou taky a žádnej problém....
jo sou dobré ale já mám základní jednotku taigen a ta bohužel dá při plném nabití jen 60% potřebného napájení
Stavím pro radost,na centimetry nehledim!
Tak právě jsem narazil na problém, v návodu od elmodu píšou že na odrušení motoru jsou potřeba ty odpory nebo co to je, (v tomhle se opravdu nevyznám, jsem rád že jsem ve strojařském oboru a ne v elektrice ) jeden 100 nf a dva 47 nf, jenže v tom setu přímo od kricku je místo 100 nf jen 10 nf, tak nevím jestli koupit ten 100 nf nebo to nechat, docela se bojím abych nezničil buď motory nebo elmoda.
Jestli někdo víte co je správně tak napište, nerad bych něco zničil
Jestli někdo víte co je správně tak napište, nerad bych něco zničil
Tak elmod je doma, nakonec jsem tam prozatím nechal ty staré motory protože už mají to odrušení. Ale mám problém s elmodem, když všechno zapojím, zapnu baterku a napojím ho do počítače tak počítač o něm neví, v aplikaci se zobrazuje: disconnected, scan in progress
Poradíte mi někdo co je špatně, co mám dělat? Napadá mě akorát že počítač už je osm let starý a může mít zastaralé drivery, jinak nic moc.
Jinak elmod funguje, když dám levý knipl do leva nebo do prava tak začne startovat, ale nenastartuje, podle PDF návodu jsem to zkusil ale nejde to nakopnout
Poradíte mi někdo co je špatně, co mám dělat? Napadá mě akorát že počítač už je osm let starý a může mít zastaralé drivery, jinak nic moc.
Jinak elmod funguje, když dám levý knipl do leva nebo do prava tak začne startovat, ale nenastartuje, podle PDF návodu jsem to zkusil ale nejde to nakopnout
Zkus jiny usb port, jiny kabel, musis mit taky zap.vysilac
Jiné USB jsem zkusil taky, vysílač jsem melt zapnutý a jiný kabel bohužel nemám
1. aka je to verzia Elmodu?
nie kazdy elmod z llubovolbou verziou softwaru fungoval
2 mas spravne nainstalovany ovladac na port na PC /NTB ?
3. aky operacny system mas nainštalovsný?
nie kazdy elmod z llubovolbou verziou softwaru fungoval
2 mas spravne nainstalovany ovladac na port na PC /NTB ?
3. aky operacny system mas nainštalovsný?