18.9.2021 - KYJOV, celostátní soutěž papír. modelářů.
Re: 18.9.2021 - KYJOV, celostátní soutěž papír. modelářů.
Ještě pár foteček místa, dnes jsme ho s Rudynem upravili a ohradili páskou.
- Ivan
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
- Lokalita: Absolova 89, 624 00 Brno
Super, díky.
Tankistům ZDAR
Ivan, pplk. v.v., Učitel katedry tanků, VAAZ Brno.
http://dragonstanks.rajce.idnes.cz/
Ivan, pplk. v.v., Učitel katedry tanků, VAAZ Brno.
http://dragonstanks.rajce.idnes.cz/
Veliteli, můžem jezdit i na dlážděném prostoru, takže Mercedes s podvalem má perspektivu
- CuMeL
- PzKpfw V - Panther
- 6
- Lokalita: České Budějovice
Šťastně jsem dorazil domů. Nádherná akce. Hleděl jsem, kam to dnes dotáhli papíroví modeláři. To je neskutečné. Za mých časů jsem lepil modely z "ábíčka", ale to už je pravěk. Jinak setkání rc modelářů bylo fantastické. Dioráma skvělá, modely taktéž. Pár fotek jsem vyvěsil na rajčeti a tady je odkaz:
https://zlyandilek.rajce.idnes.cz/Kyjov_2021/
Příští rok se určitě zúčastním znova. Všem pořadatelům a organizátorům velké díky.
https://zlyandilek.rajce.idnes.cz/Kyjov_2021/
Příští rok se určitě zúčastním znova. Všem pořadatelům a organizátorům velké díky.
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Děkuji všem co přijeli !!! Aspoň vidíte, že nejsme zase takoví blázni do svého koníčku, jsou tu ještě zapálenější lidi a za to jim patří velký dík!
Šťasten, spokojen, unaven. Přeji všem dobrou noc a zase někdy .................
R.R.R.
Šťasten, spokojen, unaven. Přeji všem dobrou noc a zase někdy .................
R.R.R.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Tak už jsem ve zdraví dorazil domů, tanky jsou vyložené, autíčko zaparkované na svém místě. Děkuji všem za krásnou sobotu. Jsem rád, že mi to vyšlo a mohl jsem přijet. Velký dík patří Rudynovi s Drejkem, že se toho organizačně zhostili na výbornou.
Ahoj
Ako jediný zahraničný účastník našej doprovodnej akcie som taktiež dorazil v pohode domov
(navštevníkov zo Slovenska na stretnutí papierových modelárov bolo ale určite viac)
Som rád že som nakoniec na akciu dorazil, bolo super Vás všetkých opäť vidieť a prehodiť pár slov.
organizácia akcie 1 *
Veľa fotiek nemám , lebo fotiť neviem a aj zabúdam ale aspoň niečo
čiastočná spoločná fotka (neskoro sme si spomenuli na spoločné foto keď už pár ľudí odišlo)
pár fotiek papierových modelov, sú to šialenci
Ako jediný zahraničný účastník našej doprovodnej akcie som taktiež dorazil v pohode domov
(navštevníkov zo Slovenska na stretnutí papierových modelárov bolo ale určite viac)
Som rád že som nakoniec na akciu dorazil, bolo super Vás všetkých opäť vidieť a prehodiť pár slov.
organizácia akcie 1 *
Veľa fotiek nemám , lebo fotiť neviem a aj zabúdam ale aspoň niečo
čiastočná spoločná fotka (neskoro sme si spomenuli na spoločné foto keď už pár ľudí odišlo)
pár fotiek papierových modelov, sú to šialenci
Chlapi, organizoval Rudyn Má konexe a skvěle to podchytil, za mě paráda. Hlavně jsem zas rád viděl kamarády ono pokec po telefonu prostě nevynahradí osobní setkání a poježdění. Doufejme že ten covidus nějak odezní a budem se příští rok setkávat na poježděních častěji. A si dát ještě Vilíka na Vaše zdraví
Měli jste to krásné, já jsem dnes nemohl. Snad se zúčastním příště. Dnes to nešlo.
Radek
Radek
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Drake píše: ↑18 zář 2021, 23:25 Chlapi, organizoval Rudyn Má konexe .............
Začalo to tak nenápadně. Kdyby jsme nejezdili na akce do Ořechova, kde jsem potkal člena KMK Davida M. z Kyjova (stavitel - autor mojí německé papírové houfnice), tak o sobě nevíme a NIC BY NEBYLO !!!!!!!!!!!!!!!
Jsem rád, že to jakž takž vyšlo a všichni měli z akce příjemný zážitek (účastníci i diváci).
DÍKY VŠEM, JE TO NÁŠ SPOLEČNÝ ÚSPĚCH!
P.S. Po včerejšku vím, že několik cedulí s nápisem třeba: "NESAHEJTE NA MODELY!" je bohužel nutných. Opět zaútočilo "KINDERKOMANDO" z řad diváků.
R.R.R.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !