18.9.2021 - KYJOV, celostátní soutěž papír. modelářů.
Re: 18.9.2021 - KYJOV, celostátní soutěž papír. modelářů.
Ja by som im telefon nedal ...
Budú ťa iba,vytáčať,...
Držím palce.
Chlape ,nech Ti to klapne .
Pozdravujem,aj,keď som sa pohrával s tou myšlienkou za Vami vycestovať.
solo
Budú ťa iba,vytáčať,...
Držím palce.
Chlape ,nech Ti to klapne .
Pozdravujem,aj,keď som sa pohrával s tou myšlienkou za Vami vycestovať.
solo
,,Z tohto klubu sa neodchádza, buď Ťa vyhodia,alebo ,,Tu,, zomrieš....,,
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ahoj Jano!
Můj telefón je známý ze stránek internetu - servis pro plynové kotle, takže v tom zas takový problém nevidím.
P.S. Měl jsem v létě takové "cukání" zajet si na dovolenou na Slovensko, ale kvůli kovidovým opatřením z toho sešlo !!!
Tož teda tak a naviděnů v lepších časech !!! R.R.R.
Naposledy upravil(a) Rudyn dne 16 zář 2021, 07:48, celkem upraveno 1 x.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Doufám, že vše klapne. Už se těším až se sejdeme. Dělám pro to co se dá. Jeden model jsem musel kompletně vykuchat, ale teď jsem provedl zkušební jízdu (i v terenu venku) a dobrý. Ještě dobít baterie a jedéééééééééééééééééééééém.
Pánové včera jsme s Krémákem poměrně dlouho řešili věci kolem akcí, takže tohle setkání může být i takovou malou poradou, Martina to určitě bude také zajímat a od nás Kuldíka a Rudyna. Blízko Kyjova bývá v obci Vlkoš vždy na konci 5 a začátku 6 měsíce military akce ohledně osvobození našeho regionu, jsou tam ukázky bojových scén jezdí tam KVH z Polska/Slovenska i Německa.......přemýšlím že by jsme zašli s Rudynem za majitelem muzea a organizátorem a zkusili mu nabídnout na akci i naše tanky s tím že by jsme realizovali některé Krémákovy nápady ohledně programu a Martinovy co se týče předváděcí plochy.......jako vše teda závisí na koumesovi covidovi jak nám bude mutovat a šířit se. Nicméně lokace je zajímavá že je téměř na hranicích ČR/SVK a byla by přístupná jak pro kolegy z čech tak slovenska (holt jsme přesně uprostřed:D).
Paráda.
Kremak je vyšlahaný Slovenskými bojiskami.
Má úplnu podporu odo mňa.
Robiť tú správnu ,agitaci,.
Rád by som prišiel.
Dajte vedieť vopred .
solo
Kremak je vyšlahaný Slovenskými bojiskami.
Má úplnu podporu odo mňa.
Robiť tú správnu ,agitaci,.
Rád by som prišiel.
Dajte vedieť vopred .
solo
,,Z tohto klubu sa neodchádza, buď Ťa vyhodia,alebo ,,Tu,, zomrieš....,,
Ta akce ve Vlkosi byla byla letos stejnou sobotu jak Lešany
Stavím pro radost,na centimetry nehledim!
Ano vím Milane, byla odložená z jara kvůli covidu, konala se až teď. My jsme s Rudynem a Ivanem měli domluvené Lešany na které jsem se těšil. Kdyby termín nekolidoval tak jsem se jel určitě podívat i na Vlkoš.
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Ahoj klucí !
Mě teď vrtá v hlavě ta RC dioráma (tankodrom) v Kyjově. Jak ji koncipovat, ať je to trochu reálné bojiště ve 2. sv. válce. Pro vaši představu: Petr V. z Hodonína vytvořil dvě dřevěné hlídkové věže, které jsou si dost podobné (přísně dodržel rozměry našeho měřítka a dobovou dokumentaci - viděli jste někteří letos v Hodoníně na Pánově). Nemáme závoru, nestihla se vyrobit - kdo máte, přivezte !!! Do diorámy dám ruskou polní dílnu s figurkama a krámy (sudy, kola pro tanky plátěné pytle apod.) co mechanikům patří. Dále k tomu patří ruský náklaďák ZIS 5 Zachar (statika) a RC tank KV-1 T vyprošťovák. Poprosím Kuldíka, ať přiveze i ten svůj vyprošťovák a to i kdyby byl nepojízdný !!! Vedle dílny bych dal statiku T-34/76 s opotřebovanou zimní kamufláží. O kus dál by mohly být ruiny budov (máme vypálené ruské dřevěnice, jsou celkem tři). Máme taky dvě studny - jedna má rumpál (byla v Lešanech), druhá jen ráhno se závažím. Do zadní časti bych dal makety listnatých stromků a protitankové české ježky.
No a teď co dál ??? Včíl mudrujte !!!
R.R.R.
Mě teď vrtá v hlavě ta RC dioráma (tankodrom) v Kyjově. Jak ji koncipovat, ať je to trochu reálné bojiště ve 2. sv. válce. Pro vaši představu: Petr V. z Hodonína vytvořil dvě dřevěné hlídkové věže, které jsou si dost podobné (přísně dodržel rozměry našeho měřítka a dobovou dokumentaci - viděli jste někteří letos v Hodoníně na Pánově). Nemáme závoru, nestihla se vyrobit - kdo máte, přivezte !!! Do diorámy dám ruskou polní dílnu s figurkama a krámy (sudy, kola pro tanky plátěné pytle apod.) co mechanikům patří. Dále k tomu patří ruský náklaďák ZIS 5 Zachar (statika) a RC tank KV-1 T vyprošťovák. Poprosím Kuldíka, ať přiveze i ten svůj vyprošťovák a to i kdyby byl nepojízdný !!! Vedle dílny bych dal statiku T-34/76 s opotřebovanou zimní kamufláží. O kus dál by mohly být ruiny budov (máme vypálené ruské dřevěnice, jsou celkem tři). Máme taky dvě studny - jedna má rumpál (byla v Lešanech), druhá jen ráhno se závažím. Do zadní časti bych dal makety listnatých stromků a protitankové české ježky.
No a teď co dál ??? Včíl mudrujte !!!
R.R.R.
Naposledy upravil(a) Rudyn dne 20 zář 2021, 23:56, celkem upraveno 9 x.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Já můžu na statiku nebo na diorama vzít dva Panthery, Kubelwagena a pár figurek. Víc zatím bohužel nemám, ale je v plánu PAK40 pokud ho seženu a Opel Blitz.........ale to je zatím nerealizovaný plán.
Jinak dobrý zpráva, dneska jsem jen projížděl a kontejner už tam není