na datum narození, co?
BVP-2 ČSLA 1/16 vlastní výroba
- CuMeL
- PzKpfw V - Panther
- 6
- Lokalita: České Budějovice
Re: BVP-2 ČSLA 1/16 vlastní výroba
jj. přesně tak. Ale najezdili jsme za 5 dní 260 kilometrů na Šumavě v kopcích, což si myslím, že na starce, jako jsem já, je to docela v pochodě.
Ale už jsem se vrátil (tělesně vyřízenej) a pokračuji dál. Zkusil jsem z 0,3 mm plechu vytvořit držák hlavního světlometu:
Ještě to lehce dozná nějakých úprav, ale i když necítím nohy z těch šumavských túr, tak ruce ještě fungují
- CuMeL
- PzKpfw V - Panther
- 6
Neboj, už se těšíme
- CuMeL
- PzKpfw V - Panther
- 6
Byl jsem, viděl jsem! Unikátní šperk, který bude ozdobou na každé naší akci. Držím Ti palce, aby jsi měl dostatečně pevné nervy to dotáhnout do zdárného konce. Máš to opravdu precizně vyvedené.
Miro, pro mě jsi stejně kouzelník Ty detaily, to byl nářez.
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Ahoj!
Opět se asi opakuji, ale je to stejné jako s tvojí T-72. Bude to nádherný stroj! Za takový exponát by se nemuselo stydět kterékoliv vojenské muzeum u nás i ve světě!!!
R.R.R.
Opět se asi opakuji, ale je to stejné jako s tvojí T-72. Bude to nádherný stroj! Za takový exponát by se nemuselo stydět kterékoliv vojenské muzeum u nás i ve světě!!!
R.R.R.
Naposledy upravil(a) Rudyn dne 19 zář 2021, 22:11, celkem upraveno 1 x.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
- Ivan
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
- Lokalita: Absolova 89, 624 00 Brno
Viděli jsme to v Kyjově, nádhera.
Díky.
Díky.
Tankistům ZDAR
Ivan, pplk. v.v., Učitel katedry tanků, VAAZ Brno.
http://dragonstanks.rajce.idnes.cz/
Ivan, pplk. v.v., Učitel katedry tanků, VAAZ Brno.
http://dragonstanks.rajce.idnes.cz/
- CuMeL
- PzKpfw V - Panther
- 6
Moc díky za ohlasy. Snažím se
Jak jsem to měl poskládané, tak jsem to opět rozebral a začal dávat postupně dohromady. Na chvilku jsem odložil ty titěrnosti na věži a začal s trochu většími díly. Podařilo se mi usadit a zakitovat límec věže a zároveň sedlo veže s odvalovací plochou pro ložiska:
K tomu jsem vyrobil dno věže i s ložisky:
A postupně začnu zavírat všechny otvory na horní části korby, páč se blíží zima, tak aby mi tam netáhlo
Jak jsem to měl poskládané, tak jsem to opět rozebral a začal dávat postupně dohromady. Na chvilku jsem odložil ty titěrnosti na věži a začal s trochu většími díly. Podařilo se mi usadit a zakitovat límec věže a zároveň sedlo veže s odvalovací plochou pro ložiska:
K tomu jsem vyrobil dno věže i s ložisky:
A postupně začnu zavírat všechny otvory na horní části korby, páč se blíží zima, tak aby mi tam netáhlo