StuG IV asiatam
Re: StuG IV asiatam
Našel jsem pastorek a ozubené kolo, co by bylo lepší, nebo jak pak vyrobit lepší přípravek na zimmerit?
V šestnáctině jsem ještě zimmerit nedělal, ale se solidním výsledkem jsem to už zkoušel ve čtvrtce.......základ byl dvousložkový tamiya tmel (klasický miliput možná bude i lepší)a vzor jsem dělal žiletkovou pilkou kterou jsem použil jako tvarovou stěrku. Každopádně na youtube určitě bude spousta nápadů já odtamtud taky čerpal. Heslo How to make zimmerit třeba.
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
- Lokalita: Krásná u Aše
Ahoj jako nejlepší se mi osvědčil malý, plochý šroubovák. Je to pakárna, ale za ten výsledek to stojí.
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
Ahoj Vítku,
Vychazej z technologie....., byly to snad piliny s cementem.... ukazoval jsem to original pasty v Lešanech a nanášeli to jako zedníci zednickou lžící. Takže ja pouzivam plochy šroubovák, který nemá moc širokou fazetku.
Vychazej z technologie....., byly to snad piliny s cementem.... ukazoval jsem to original pasty v Lešanech a nanášeli to jako zedníci zednickou lžící. Takže ja pouzivam plochy šroubovák, který nemá moc širokou fazetku.
Tou pilkou bych to mohl zkusit, mám jednu s hrubšími zuby, šroubovák je taky dobrý nápad, díky , nebo mi ještě Dan poradil dělat to z plíšku upnutem ve skalpelu
Vem destičku plasticardu, miliput a testuj, nakonec to udělej metodou která se Ti bude zdát nejvhodnější a nejlépe se bude dělat.
ja to kdysi zkousel poprve a naposled na hybridovi, ale sroubovacek byl za me nejlepsi volba
- Pancier
- PzKpfw IV
- 14
- Lokalita: Banská Bystrica, Slovensko
Dostupné plochy kolečkom, a kde sa nedá šroubovák. Robota na "pár" dní ale stojí to za to. Hlavne si to vyskúšaj na nejakej plastovej doštičke.