Lešany 2021
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
Re: Lešany 2021
paráda... všichni máme nějaké problémy... takže se nedá nic dělat,
jinak za info o co , kdo , jak jsem vděčný a díky
jinak za info o co , kdo , jak jsem vděčný a díky
Ahoj,
v Lešanech se otočíme v pátek, chci si tam něco prohlédnout v expozici, vrátit Bolkovi jeho stromky půjčené na Lužnou a pozdravit se s vámi. Počkám na Pavla a Honzu, až dojedou a někdy v pátek večer pojedeme domů. Budete li potřebovat, pomůžeme vám postavit tankodrom. Tanky nebereme. V sobotu máme jiný program.
Martin
v Lešanech se otočíme v pátek, chci si tam něco prohlédnout v expozici, vrátit Bolkovi jeho stromky půjčené na Lužnou a pozdravit se s vámi. Počkám na Pavla a Honzu, až dojedou a někdy v pátek večer pojedeme domů. Budete li potřebovat, pomůžeme vám postavit tankodrom. Tanky nebereme. V sobotu máme jiný program.
Martin
Martine......škodáááá, jsem Tě chtěl informovat ohledně modulu a pokecat.
Martine, vím, těšil jsem se, že se tam uvidíme.
Až budete něco pořádat u vás, přijedu rád za vámi a doženeme to. Jen dejte vědět
Martin
Až budete něco pořádat u vás, přijedu rád za vámi a doženeme to. Jen dejte vědět
Martin
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Pořádáme!!! 18.9.2021, sobota - Kyjov, okres Hodonín.Martin Muzikář píše: ↑27 srp 2021, 09:44 Martine, vím, těšil jsem se, že se tam uvidíme.
Martin
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Tak pánové.....právě vyrážím za Vámi Vstávat o víkendu tak brzo je peklo
Tak hlásím že jsme v pořádku dojeli domů
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
Doufám, že všichni dorazili v pořádku domů.
V pátek jsme děšť přežili a v sobotu už bylo daleko lépe a dokonce se na nás usmívalo po obědě i sluníčko.
Akcička proběhla v pohodě ... mám pocit, že i dokonce bez závad a díky všem co přiložili ruku k dílu a pomohli.
I když nám počasí na začátku nepřálo, tak se modelů sešlo dost. Bylo super... a na to, že nebyl Tankový den, tak i lidí se přišlo na tanky a tančíky podívat poměrně dost.
A pár fotek...
V pátek jsme děšť přežili a v sobotu už bylo daleko lépe a dokonce se na nás usmívalo po obědě i sluníčko.
Akcička proběhla v pohodě ... mám pocit, že i dokonce bez závad a díky všem co přiložili ruku k dílu a pomohli.
I když nám počasí na začátku nepřálo, tak se modelů sešlo dost. Bylo super... a na to, že nebyl Tankový den, tak i lidí se přišlo na tanky a tančíky podívat poměrně dost.
A pár fotek...
- honza kadrmas
- PzKpfw V - Panther
- 14
- Lokalita: Borohrádek Královehradecký Kraj
Také hlásíme že jsme v pořádku dojeli domů. Akce byla jako vždy vydařená nepršelo na nás a tanky jezdily o sto šest co víc si přát
Váš Šaryk
Asi jsem poslední kdo před 30 minutama dojel domů Super den za který pánové děkuji, ale objížďky objížděk cestou domů byly peklo