Panzer III - stavba
Re: Panzer III - stavba
Krásná práce
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
Diky... pokracovat
pěkná šperkařina
Unikátní nádherná mašina Vláďo přemýšlel jsi o tom jak se dostali k motoru přes Rommel bednu a schurzeny na věži? Já na to koukal u Panzer IV co mám doma a nějak mi to není jasný, bez sundání schurzenů a vytočení věže to v realu asi nešlo.
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Přesně, jak říkáš... máš pravdu otevření deklů pro základní opravy bez nutnosti vyndání motoru byla možná pouze po odstanění dvířek věře Schuerzen a vytočení věže (na to existuje i jedna fotka s otevřeným deklem motoru).
Jinak držáky Schuerzen byly našroubovány na přivařený malý plocháč. Ono by to ani do legovaného pancíře nešlo přidělat, protože by jsi zakalil vrták při vrtání . A potom šel odšroubovat celý horní díl motorového prostoru, při vyndavání celého motoru...
Takže s tebou souhlasím. Ale já ho vyndavat nebudu
Nechci ani vyndavat zabudované převodovky.
Jinak držáky Schuerzen byly našroubovány na přivařený malý plocháč. Ono by to ani do legovaného pancíře nešlo přidělat, protože by jsi zakalil vrták při vrtání . A potom šel odšroubovat celý horní díl motorového prostoru, při vyndavání celého motoru...
Takže s tebou souhlasím. Ale já ho vyndavat nebudu
Nechci ani vyndavat zabudované převodovky.
Nádherný stroj
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Ahoj!
Já to pořád říkám: Vláďa je šikula a šperkař !!! Doufám, že jej vemeš do Lešan aspoň na "čumendu".
R.R.R.
Já to pořád říkám: Vláďa je šikula a šperkař !!! Doufám, že jej vemeš do Lešan aspoň na "čumendu".
R.R.R.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Ano.... vezmu i s dokumentaci,.... pro srandu, potrebuji i poradit