Poptávám elmod nebo ibu
Poptávám elmod nebo ibu
Ahoj, kdyby někdo měl na prodej nějakou řídící jednotku buď od ibu nebo od elmodu za rozumnou cenu ať prosím napíše na mail, mobil nebo přímo tady do vlákna
Díky, Vítek
Edit: zapomněl jsem napsat mail a mobil
vitsenat32@seznam.cz
724 835 084
Prosím nevolejte, spíš pište SMS, mail nebo komentář do vlákna.
Díky, Vítek
Edit: zapomněl jsem napsat mail a mobil
vitsenat32@seznam.cz
724 835 084
Prosím nevolejte, spíš pište SMS, mail nebo komentář do vlákna.
Re: Poptávám elmod nebo ibu
Daj si pozor .
Jedna vec je to kúpiť a druhá nastaviť.
Na 1.x sa spoj z niekým z fóra.
solo
Jedna vec je to kúpiť a druhá nastaviť.
Na 1.x sa spoj z niekým z fóra.
solo
,,Z tohto klubu sa neodchádza, buď Ťa vyhodia,alebo ,,Tu,, zomrieš....,,
No, plánuju jet do Lešan tak to tam můžem zkusit nastavit
Tak na to nebude čas.
Bol som tam 3x ...
solo
,,Z tohto klubu sa neodchádza, buď Ťa vyhodia,alebo ,,Tu,, zomrieš....,,
Proč by nebyl čas, letos to prý bude bez lidí, nebo bez velkých tanků a budou na to dva dny
Je videt ze nevis jeste o co jde, kazdopadne sebou musis mit notebook, takze elektrinu, taky klid, ja taky treba vystridal nekolik usb kabelu nez se nejakej chytl a fachcil, to samy s redukci nebo dokovaci kartou na sound atd ...jestli to budes chtit nejen nastavit ale vubec nainstalovat do tanku tak naradi, pajku....atd atd taky si nenapsal jakou verzi elmod a ibu napr. PRO ? Ibu 2 , 3 ....?
- honza kadrmas
- PzKpfw V - Panther
- 14
- Lokalita: Borohrádek Královehradecký Kraj
Přesně tak já to ladil týden aby to bylo ok musíš nastavovat výchylky serv atd. Prostě vše. Radši v klidu doma.
Váš Šaryk
Tak doma, to je jedno tak si to nastavím doma na internetu návod bude a když ne tak prolistuju fórum, nebo se zeptám.LK88 píše: ↑28 črc 2021, 01:24 Je videt ze nevis jeste o co jde, kazdopadne sebou musis mit notebook, takze elektrinu, taky klid, ja taky treba vystridal nekolik usb kabelu nez se nejakej chytl a fachcil, to samy s redukci nebo dokovaci kartou na sound atd ...jestli to budes chtit nejen nastavit ale vubec nainstalovat do tanku tak naradi, pajku....atd atd taky si nenapsal jakou verzi elmod a ibu napr. PRO ? Ibu 2 , 3 ....?
Je mi docela jedno jaký ibu nebo elmod, vyberu si z toho kdo co nabídne, ale elmod spíš ten v pro verzi.
Tak uplne jedno to neni, proto je mezi nima rozdil, napr.pocet moznych pripojenych serv....nastaveni vlastnosti tanku pak neni o navodu, ale zkouseni jednotlivych kroku nastaveni v realu na modelu, napr zakluz dela servem jsem provadel nejakou chvili, nastavit rychlost pohybu hlavne dovnitr rychlost zpet ven, delku zakluzu atd atd, jizdni vlastnosti rychlos , brzda, jizda setrvacna ...je toho dost, a to neni o navodu ale zkouseni
To bych musel zkoušet, to mi nevadí.
stačí mi když tam připojím tři serva: zákluz, elevace kanónu a na natáčení do stran a pak aby to mohlo znít jako stug 4
stačí mi když tam připojím tři serva: zákluz, elevace kanónu a na natáčení do stran a pak aby to mohlo znít jako stug 4