Lešany 2021
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Re: Lešany 2021
Ahoj!
Chtěl bych přijet s Drakem.
R.R.R.
Chtěl bych přijet s Drakem.
R.R.R.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
- Ivan
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
- Lokalita: Absolova 89, 624 00 Brno
Zdá se mi no mlhavé..
Prosím o uvedení podrobností
- přesně od kdy do kdy
- probíhající akce
- ubytování
- možnost stravování
- přístup veřejnosti
- atd..
Díky
Tankistům ZDAR
Ivan, pplk. v.v., Učitel katedry tanků, VAAZ Brno.
http://dragonstanks.rajce.idnes.cz/
Ivan, pplk. v.v., Učitel katedry tanků, VAAZ Brno.
http://dragonstanks.rajce.idnes.cz/
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
- přesně od kdy do kdy... poslední víkend o prázdninách, jako vždy (pátek-sobota příp. neděle)
- probíhající akce ? Tankový den podle aktuální situace
- ubytování... podle situace, zda-li bude Tankový den, když ne ve vlastní ve stanu nebo na rotě, jako dříve
- možnost stravování... buď se bude roznit nebo stánek
- přístup veřejnosti ... ano, když zesílí Covid, tak se muzeum stejně uzavře
- probíhající akce ? Tankový den podle aktuální situace
- ubytování... podle situace, zda-li bude Tankový den, když ne ve vlastní ve stanu nebo na rotě, jako dříve
- možnost stravování... buď se bude roznit nebo stánek
- přístup veřejnosti ... ano, když zesílí Covid, tak se muzeum stejně uzavře
Ivan spíše myslel jestli bude akce spojena s předváděním techniky (Tankový den).
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
To nyní je vedlejší... všichni čekají, co bude když R je 1,45 !!! a nikdo nechce rozhodnout, je to moc starostí a třeba potom k ničemu.
Právě proto píši... ať je či není.
Ale Tankový den je na Smržovce... s velkými tanky
Právě proto píši... ať je či není.
Ale Tankový den je na Smržovce... s velkými tanky
- honza kadrmas
- PzKpfw V - Panther
- 14
- Lokalita: Borohrádek Královehradecký Kraj
Ahoj také dorazím v počtu já a drahá polovička. Spát budeme již tradičně ve voze z pátka na sobotu.
Váš Šaryk
Můžu se zeptat jestli bych tam mohl přijet i s civilním kamionem a nakladačem? Nevím jestli budu mít hotový tank, ale snad jo, našel jsem si brigádu takže nějaké peníze to hodí
Ahoj Vítku,
je to sice akce dlouhodobě věnované bojovce v měřítku 1:16, ale jsi členem našeho týmu, rádi tě poznáme i to co jsi už postavil a tak s sebou kamion i nakladač vzít můžeš. Jde jen o to, že tankodrom není určený pro kamion ani pro nakladač. Je to určitě na poježdění mimo modelovou plochu. Ale můžeš s sebou vzít i rozestavěný tank, kluci ti rádi poradí a leccos uvidíš naživo. Akce bude možná spíš srazem přátel než veřejnou prezentací pro diváky, může být tedy volněji i pro tvůj truck.
O dva týdny dříve jsme na akci v Lužné u Rakovníka (viz samostatné téma zde), přijeď za námi i tam, platí totéž. Navíc tam ale bude i parta kamioňáků i rc bagry a tak se s nimi také poznáš, myslím, že by tě nevyhnali.
Modeláři, pokud se to ještě nezměnilo, při sobě drží.
Martin
je to sice akce dlouhodobě věnované bojovce v měřítku 1:16, ale jsi členem našeho týmu, rádi tě poznáme i to co jsi už postavil a tak s sebou kamion i nakladač vzít můžeš. Jde jen o to, že tankodrom není určený pro kamion ani pro nakladač. Je to určitě na poježdění mimo modelovou plochu. Ale můžeš s sebou vzít i rozestavěný tank, kluci ti rádi poradí a leccos uvidíš naživo. Akce bude možná spíš srazem přátel než veřejnou prezentací pro diváky, může být tedy volněji i pro tvůj truck.
O dva týdny dříve jsme na akci v Lužné u Rakovníka (viz samostatné téma zde), přijeď za námi i tam, platí totéž. Navíc tam ale bude i parta kamioňáků i rc bagry a tak se s nimi také poznáš, myslím, že by tě nevyhnali.
Modeláři, pokud se to ještě nezměnilo, při sobě drží.
Martin
Dobře, jsem rád že mě rádi přivítáte i s kamionem. Ale třeba se mi podaří dodělat tank nebo kubelwagena aspoň do pojízdného stavu tak bych mohl vzít i je
Edit: a platí den konání 28.8?
Edit: a platí den konání 28.8?