IS-7 Prototyp těžkého tanku
Re: IS-7 Prototyp těžkého tanku
Tak pravděpodobně uzavírám toto téma společnou přehlídkou
byla to jízda
L.
byla to jízda
L.
V týmu s Drozd60,
IS-7, T-10, Kraz 255V + podval; IS-3; KV-85; T-90; Faun; MAZ
Není co dodat, ty fotky mluví za vše ....
Díky za vlákno - za možnost "okouknout" jiné technologie a technická řešení ....
Díky za vlákno - za možnost "okouknout" jiné technologie a technická řešení ....
- Max
- PzKpfw V - Panther
- 7
- Lokalita: Dobruška a okolí...
Skvělá detailní práce na modelu. Také děkuji za přiblížení k novému druhu modelářeni.
- CuMeL
- PzKpfw V - Panther
- 6
- Lokalita: České Budějovice
Tady v Ostatních modelech je naprosto zřejmé a jasné, že to není o měřítku. A to je přesně ono. Myslím tím výměnu informací, což by měl být podstata fóra (jak jsem před chvilkou napsal do svého vlákna). Já jsem tady v tomhle vlákně načerpal hromadu informací, které mi budou k užitku, i když jedu v měřítku 1/16. Já normálně smekám, co dokážete. Kluci klobouk dolů. Je to nádhera
To je paráda, zase trochu jiný level modelařiny podobně jako Mira s BVP a T-72. Máte můj obdiv
Fascinuje mě na té věži to DŠK (nebo KPVT?), bylo takhle fixované napevno, nebo jej mohl ovládat nabíječ?
Fascinuje mě na té věži to DŠK (nebo KPVT?), bylo takhle fixované napevno, nebo jej mohl ovládat nabíječ?
I já se připojím, moc pěkná práce.
Radek
Radek
Ano, protiletecké KPVT, originálně mělo být ovládané na dálku z věže, ale co sem četl, tak jim to nikdy pořádně nefungovalo a nakonec se počítalo s tím, že se z něj střílí při stání na věži,
Sám o sobě i na modelu je sklopný do "přepravní" polohy, je klopený na bok a fixovaný k věži
V týmu s Drozd60,
Tank prošel u německého přítele těžkými časy, pěkná práce:)
V týmu s Drozd60,
Ahoj,
Pomalu, ale jistě vzniká stavebnice IS7 v měřítku 1/16. Stavebnice je vybavená převodovkami a veškerým spojovacím materiálem. Nutné dodat jenom řídící jednotku s přijímačem a vysílačkou. Díly jsou tištěné z PLA, detaily z rezinu. Rám je vyztužený hliníkovými profily.
Pomalu, ale jistě vzniká stavebnice IS7 v měřítku 1/16. Stavebnice je vybavená převodovkami a veškerým spojovacím materiálem. Nutné dodat jenom řídící jednotku s přijímačem a vysílačkou. Díly jsou tištěné z PLA, detaily z rezinu. Rám je vyztužený hliníkovými profily.
V týmu s Drozd60,