StuG IV asiatam
Re: StuG IV asiatam
pokud to máš chycené jen na jednom bodě, tak se nedivím, chtělo by to fixovat v ose na dva body, tzn i shora
V týmu s Drozd60,
IS-7, T-10, Kraz 255V + podval; IS-3; KV-85; T-90; Faun; MAZ
Otáčení mám chycené zezdola a naklánění je na dvou bodech.
Jak děláte zákluz, nějak mi to nejde
Jak děláte zákluz, nějak mi to nejde
Udělej držák tak, aby si měl i naklánění na dvou bodech, na jednom je to nesmysl,
Zákluz celkem jednoduše, ozubené kolo a hřeben:
Zákluz celkem jednoduše, ozubené kolo a hřeben:
V týmu s Drozd60,
Díky
Naklánění mám na dvou bodech, jen asi vynechám odměr do stran abych to měl jednodušší
Naklánění mám na dvou bodech, jen asi vynechám odměr do stran abych to měl jednodušší
Četl jsem příspěvek na fackabooku kde si jeden modelář vytiskl pásy na conquerora (britský těžký tank) a napadlo mě, když mám tu 3d tiskárnu že bych zkusil vytisknout na StuGa osteketteny, když by to nefungovalo tak bych je dál na tank jako přídavné pancéřování a když by funkgovaly tak bych byl rád a nechal bych je na tanku.
Tady je odkaz: https://www.facebook.com/groups/5901721 ... 810346767/
Zajímalo by mě co si o tom myslíte, jestli je to blbost nebo ne
Tady je odkaz: https://www.facebook.com/groups/5901721 ... 810346767/
Zajímalo by mě co si o tom myslíte, jestli je to blbost nebo ne
Realne to je, ale pevne? Ja se zatim tistenym pasum vyhybam jak to jen jde
V týmu s Drozd60,
Nemám 3D tiskárnu, nic jsem nikdy nevytiskl. Podle mého názoru je ale nejlepší, když jsou pásy kovové. Mám Tigra s plastovými pásy, má toho najeto poměrně dost, ale úbytek pásů je už okem viditelný. Ostketten bych na tank dal pouze pro jízdu ve sněhu. Tam by i tištěné dost dlouho vydržely. Jinak kovové na Tigrovi se mi začaly rozpadat po 10 letech. Zinkoslitina není také věčná a po letech se začíná drobit - pás se opraví a za chvíli praskne kousek dál. Nakonec jsem koupil nové kovové pásy, ale ty také mají své mouchy. Víc by o tom mohl říct Solo. Ten skládal ze čtyř pásů dva, aby to k něčemu vypadalo. To je už ale do jiné rubtiky...
Radek
Radek
Faly, myslím že z petg by to něco vydržet mohlo, ten pán to sice tiskne z pla, ale já bych raději z petg.
Radku do sněhu jsou wintketteny, osteketteny jsou do ruského bahýnka , ale o jízdní vlastnosti mi nejde, dělám to podle fotky a na ní jsou osteketteny.
Co jsem se koukal po kovových pásech tak stojí okolo 1000/1500 a když by se mi měly po několika letech rozpadnout tak by mě to docela mrzelo
Radku do sněhu jsou wintketteny, osteketteny jsou do ruského bahýnka , ale o jízdní vlastnosti mi nejde, dělám to podle fotky a na ní jsou osteketteny.
Co jsem se koukal po kovových pásech tak stojí okolo 1000/1500 a když by se mi měly po několika letech rozpadnout tak by mě to docela mrzelo
Kovove pasy maji svuj smysl i kuli hmotmosti a prilnavosti tanku k zemi, dalsi vec je taky vzhled-model pak vypada uplne jinak, vubec bych se tiskem nezdrzoval a nezaobiral, osketten nebo winterktten...jde o sirku, bez poradne prevodovky s motorama siroke pasy pri zataceni kladou dost odpor ...mam je na PZ4 , taky jsem ji vybavil prev.ocel + Krick max power....
Dobře, tak tedy kovové, ale za pokus to stálo