Kastle pro 3D tisk
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
Re: Kastle pro 3D tisk
jestli tady má být vložen obrázek, tak u mne není nic vidět a nemůžu nic otevřít
Já taky nic nevidím
Naposledy upravil(a) Vítek dne 30 dub 2021, 09:41, celkem upraveno 1 x.
To vypadá dobře, ale asi by to chtělo přesnou tiskárnu a tisknout ty díly tenčí, jinak si myslím že by to vypadalo špatně. Nebo ještě některé díly vyrobit z PSH destiček.
A taky kdyby to šlo zprovoznit, to by se mi líbilo, když zvládnu dobře přijímačky budu mít 3d tiskárnu tak bych to rád zkusil
A taky kdyby to šlo zprovoznit, to by se mi líbilo, když zvládnu dobře přijímačky budu mít 3d tiskárnu tak bych to rád zkusil
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
No to vypadá dobře... ale hned mne napadá otázka... on se kyblík vyrábí
Proč to tisknout, když ve velmi vysoké kvalitě a s velmi tenkými stěnami to v 16tině vyrábí Tamiya?
Proč to tisknout, když ve velmi vysoké kvalitě a s velmi tenkými stěnami to v 16tině vyrábí Tamiya?
No myslim,ze to je stejny jako tento viz nize, me se to jevi spis jako hracka, nevim, kazdy to asi vidi jinak...
https://www.rctankwarfare.co.uk/forums/ ... 23&t=29285
https://www.rctankwarfare.co.uk/forums/ ... 23&t=29285
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Ládine... máš pravdu
když vidím, jak jsou vidět ty nerovnosti, tak bych to nechtěl ani zadarmo, protože mé představy o modelu oproti hračce jsou někde jinde
tmelit bych to nechtěl, to je více stráveného času než to poslepovat z desek...
jop... chápu třeba udělat věž tanku, která je odlévaná...
ten 3D tisk se musí ještě zlepšit
když vidím, jak jsou vidět ty nerovnosti, tak bych to nechtěl ani zadarmo, protože mé představy o modelu oproti hračce jsou někde jinde
tmelit bych to nechtěl, to je více stráveného času než to poslepovat z desek...
jop... chápu třeba udělat věž tanku, která je odlévaná...
ten 3D tisk se musí ještě zlepšit
....presne, klasika je klasika, mam 3D goliath a stejne pod ruznyma uhlama je porad videt struktura tisku a na vozicku jeste vic...ale jiste je to dobry na spoustu veci , treba systemy zakluzu a jinych skrytych uvnitr
Jak už jste u mě zvyklí jde mi především o cenu a ta je u 3d nejnižší a za další nemám rád když se jen vytiskne model a nic víc, já bych to musel vše zabrousit, vytmelit a předělat podle mě a taky aby to vypadalo jako model a ne jako hračka.
Jinak s vámi souhlasím že klasika je klasika atd.
Ten model na tankwarfare má pěkné řešení pohonu a uchycení náprav.
Edit: Ty kola jsou menší a to se mi nelíbí
Jinak s vámi souhlasím že klasika je klasika atd.
Ten model na tankwarfare má pěkné řešení pohonu a uchycení náprav.
Edit: Ty kola jsou menší a to se mi nelíbí