Pz.Kpfw.1 ausf.A
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Kobylisy Prag 8
Pz.Kpfw.1 ausf.A
Tak jelikož jsem zase doma na distanční výuce se synem tak jako relax od školy jsem se vrhnul na tuhle statiku. Je to hezky zpracované slušné detaily a podvozek je pohyblivý včetně článkových pásů. jen ty čepy jsou plastové a asi by bylo lepší kdyby je výrobce udělal kovové. Ale na statiku stačí...
Naposledy upravil(a) Jarin dne 05 dub 2024, 20:58, celkem upraveno 1 x.
Kingtiger Sd.kfz. 182
Re: Panzer 1 A Takom 1/16
Pekny pekny, PZ l a PZ ll jsou krasny masiny, sakra Jarine, verim ze zrovna ty by jsi to na RC dal , jsi machr...no i tak se rad budu divat na tvou umeleckou cinnot...
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
Tak pokračování.. hrubá stavba a barva hotovo. Teď přijde na řadu patina montáž pásů a pár drobností kolem... A zkusím sehnat figurku tankisty DAK do poklopu když už jsem ho udělal otvírací...
Kingtiger Sd.kfz. 182
- Max
- PzKpfw V - Panther
- 7
- Lokalita: Dobruška a okolí...
Vypadá to dobře. Také budu sledovat kolego.
parádní povrchovka co používáš lak na vlasy nebo specialni modelářskou chemii na oloupani
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
Na loupání přípravek od AK na barvení pak barvy Lifecolor a Valejo.. a na drobnosti zbytky klasických barev Model master.. Mám je už roky ale jsou pořád super..Lak na vlasy jsem používal v začátcích ale teď už jen komerci.. A zatím naprostá spokojenost...
Kingtiger Sd.kfz. 182
Jako vzdy super pracicka...jsi mistr povrchovek, a Jarine...ja si vsiml...Ramcke brigade, super !
Parádní prácička, i když Panzery 1 moc nemusím, tak tenhle je opravdu krásný
Jinak chipping mědia od AK nebo MIG doporučuju, nedávno jsem s nimi dělal řádně otřískané B7A2 a výsledek parádní i když to byla první práce touhle technikou.
Jinak chipping mědia od AK nebo MIG doporučuju, nedávno jsem s nimi dělal řádně otřískané B7A2 a výsledek parádní i když to byla první práce touhle technikou.
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
Hale a nechceš to zkusit rozhýbat... pásy si myslíš, že by nevydržely ani koberec?
máš to fajnové...
máš to fajnové...
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
Tenhle už je slepený a ty pásy by vydržely ale jsou docela natěsno a pohybují se dost ztuha. Někde jsem viděl kovové ale stály asi 2500, ale mám doma ještě Pz 1 B tak uvidím. Tento bude už jen statika...
Kingtiger Sd.kfz. 182