Panzer III - stavba
Re: Panzer III - stavba
Jedeš parádně Vláďo, moc pěkný kousek to bude. nebojíš se ale že v provozu nebo při přepravě vzhledem k množství detailů může dojít k nějaké újmě?
Ano ano, velká paráda
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
Hale to mne ještě nenapadlo... já to budu, jako všechny modely převážet v dřevěné bedně a těm se také nic nestalo a mají detaily...
spíš se vždy něco stalo neopatrností na akcích..., ale to asi ani moc nejde uchránit
ale poněvadž jsem počítal s tím, že to nebude model do vitríny, tak se snažím vše dělat odolné...
spíš se vždy něco stalo neopatrností na akcích..., ale to asi ani moc nejde uchránit
ale poněvadž jsem počítal s tím, že to nebude model do vitríny, tak se snažím vše dělat odolné...
Jako na operačním sále - pěkná práce s detaily
Je to pecka, diky tem konzolam ale hlavme diky tomu plechu blatniků to dostane uplne jiny rozmer...moc pekny
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
dnešní odpolední prácička...
mám všechny středové konzoly a chybí zadní a přední... ty budu dělat až po osazení středních blatníků
provedení konzoly s imbusem je zde... imbus M1,6 a využívám tuhosti kovové vany...
a zátěž...
a ještě jsem se pustil do prvních plechů... zatím na žvýkačku
zde tedy co je zatím hotovo
mám všechny středové konzoly a chybí zadní a přední... ty budu dělat až po osazení středních blatníků
provedení konzoly s imbusem je zde... imbus M1,6 a využívám tuhosti kovové vany...
a zátěž...
a ještě jsem se pustil do prvních plechů... zatím na žvýkačku
zde tedy co je zatím hotovo