Tiger 1 imaginární bastard
Tiger 1 imaginární bastard
Ahoj,zhruba po 3 měsících stále po chvilkách kdy mám v práci trochu volna(řidič autobusu)pokračuju na svém tigříkovi.Rozdělaný,ořezaný,obroušený,ložiska převodovek,kouřák pryč.Nastříkaná kamufláž-trojbarevná,doplnění doplňků,napínací kola s ložiskama.Pokračuji na detailech.Dnes volno tak vana a kola šplíchlé poslední vrstvou laku a na zbytku vytvářet rez a špinu.V týdnu snad zkompletuju a zprovozním podvozek.Až bude vše hotovo což je ve hvězdách tak dám fotky na rajče a napíšu odkaz na album,snažím se fotit celý postup.Předem upozornuju že je to doopravdy bastard protože není podle žádné skutečné předlohy(kamufláž,označení)a podle doplňků prolíná všemi verzemi,ranná,střední,pozdní ale mě se líbí a tak to zůstane.
Stavím pro radost,na centimetry nehledim!
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
Re: Tiger 1 imaginární bastard
Zdarec... to je fajn, ale ostatni by mozna byli radeji, kdyby jsi postupne vkladal fotky, aby se mohli necemu treba priucit a nebo vypilovat a vzit si neco zajimaveho prave z postupne stavby...
Já su po 25 letech zase začátečník a snažím se čerpat tady na foru,něco se mi podaří,něco nezvládnu,něco raději ani nezkouším a nakonec to udělám jak se to líbí mě a co zvládnu.Jak budu mít chvilku volno udělám album a dám odkaz,
Nás, co se po dlouhé přestávce k modelaření vraceli je tu určitě víc, včetně mě, tak žádný strachy
Taky se přimlouvám za průběžné vkládání, ať máme na co koukat...
Ať se dílo daří!
Taky se přimlouvám za průběžné vkládání, ať máme na co koukat...
Ať se dílo daří!
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
Urcite pravidelne vkladat.... kdyz to vidime muzeme ti treba poradit a nepujdes cestou pokus omyl
Ahoj,chvilka času při schnutí barev tak jsem udělal na rajčeti album tiger bastard,https://demmm.rajce.idnes.cz/Tiger bastard
na tom druhém albu mám náboj 1:1,u něj jsem udělal školáckou chybu,šplíchl jsem primer se surferem a neuvědomil si že stěny modelu jsou tenké a pružné,vše popraskalo a začalo se odlupovat takže drobná úprava,do nábojnice vložit novodurovou trubku a zalit betonem aji náboj.Musím vše znovu obrousit a našplíchat,Je těžký jak kráva,nechtěl bych dělat nabíječa v tanku
na tom druhém albu mám náboj 1:1,u něj jsem udělal školáckou chybu,šplíchl jsem primer se surferem a neuvědomil si že stěny modelu jsou tenké a pružné,vše popraskalo a začalo se odlupovat takže drobná úprava,do nábojnice vložit novodurovou trubku a zalit betonem aji náboj.Musím vše znovu obrousit a našplíchat,Je těžký jak kráva,nechtěl bych dělat nabíječa v tanku
Hlavně že Tě to baví a máš z toho radost. Kdysi jsem četl na německém fóru, které už bohužel neexistuje, diskuzi, zda koupit dokonalou Tamyi nebo Heng Long a předělávat. Hoši se shodli, že po všech předělávkách vyjde Heng Long skoro stejně draho, ale ta zábava co si při tom užijí je baví. Snad Tě to hned nepustí a budeš mít dobrou zábavu v této šílené době.
Držím palce!
Radek
Držím palce!
Radek
Díky,Nějak to sprasím,ale budu spokojený,že jsem něco vytvořil a hlavně aby se to líbilo vnukům.
milan
milan
Milane, moc krásná práce Až tohle covidové šílenství skončí tak se můžem sejít ještě s Rudynem a prohnat tanky po Pánově.
Díky,rád poznám osobně lidi kteří si umí ještě v této době hrát a nehoní se jenom za ziskem a dělají co je baví,a dozvím se rady které jsem na fóru nenašel,nebo celkem nepochopil