Zašal jsem se stavbou motoru do Panthera 1:16, ještě na něm je hodně práce.
motor maybach hl 230 p30 1:16
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Re: motor maybach hl 230 p30 1:16
Ahoj.
Tak to tedy smekám klobouk dolů. Já až najdu trochu času chci vysochat ten bunkřík a když to pujde tak udělat na něj i formu. Zatím ale nechci nikomu nic slibovat. Na prototypu bude dno z překližky, zbytek polystyrén a potom to olepím papírovou lepící páskou (hnědou) a budu olepovat a brousit a brousit a olepovat, no a uvidím jak to vše dopadne.
Tak to tedy smekám klobouk dolů. Já až najdu trochu času chci vysochat ten bunkřík a když to pujde tak udělat na něj i formu. Zatím ale nechci nikomu nic slibovat. Na prototypu bude dno z překližky, zbytek polystyrén a potom to olepím papírovou lepící páskou (hnědou) a budu olepovat a brousit a brousit a olepovat, no a uvidím jak to vše dopadne.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
-
- PzKpfw III
- 14
- Lokalita: Sedliště u Nepomuka,Plzen-jih
Nádhera Velký potlesk.
M41 Buldog prodán,v okolí nejsou lidi na blbnutí.
Kdyby mel nekdo zajem muzu par motoru klidne dodat jako stavebnici zadarmo ale za kvalitu nekterych dilu nerucim precejenom to jsou odlitky ale pro dobryho modelare to neni zadnej problem
-
- PzKpfw III
- 14
- Lokalita: Sedliště u Nepomuka,Plzen-jih
Mohl bys mi,budto sem nebo na mejl ,poslat rozměry motoru?
Jak moc máš daný formy velikostně?
Pokud by se do toho nechal nacpat motor velikosti 540",mohl bys mít o slušný kšeft postaráno.
Ozvi se bud tady nebo na mejl.
Díky moooc.
Jak moc máš daný formy velikostně?
Pokud by se do toho nechal nacpat motor velikosti 540",mohl bys mít o slušný kšeft postaráno.
Ozvi se bud tady nebo na mejl.
Díky moooc.
M41 Buldog prodán,v okolí nejsou lidi na blbnutí.
Rozmery jsou v-40,š-25,d-68 vyska by se mola zvetsit pokud budou na motoru jeste vzduchovy filtry, ale myslim , ze ta 540 se tam nevejde.
Nechci zakladat novy tema , tak pokracuji dal v tomhle.Po dodelani E-10 a mensim uklidu sem objevil motor ,a rozhodl sem seho konecne dodelat.
Jeste musim vychytat poradne kour , ale jinak zvuk bych rekl ,ze je dobrej.Rad si poslechnu Vasi kritiku tak hura do mne .
https://www.youtube.com/watch?v=e6Sr_pY ... 79&index=1
Jeste musim vychytat poradne kour , ale jinak zvuk bych rekl ,ze je dobrej.Rad si poslechnu Vasi kritiku tak hura do mne .
https://www.youtube.com/watch?v=e6Sr_pY ... 79&index=1
P.S ten tigro pantr co je vyse uz neexistuje