Vlečka na železnici
- rmichalbarna
- PzKpfw VI - Tiger
- 8
- Lokalita: Most
Re: Vlečka na železnici
Tohle je prostě někde úplně jinde
V týmu s Drozd60,
IS-7, T-10, Kraz 255V + podval; IS-3; KV-85; T-90; Faun; MAZ
IS-7, T-10, Kraz 255V + podval; IS-3; KV-85; T-90; Faun; MAZ
To je prostě neskutečná paráda. Holt kdo umí...
Odkaz na celé album:
https://ronak.rajce.idnes.cz/Tiger_II_P ... -_RC_1_16/
https://ronak.rajce.idnes.cz/Tiger_II_P ... -_RC_1_16/
Peter klobuk dole
Ako som už u teba zvyjnutý vysoká škola mechaniky , ktorú ale stále vieš posunúť na ďalší level.
Radosť pozerať na nadherný konštrukčný model
Ako som už u teba zvyjnutý vysoká škola mechaniky , ktorú ale stále vieš posunúť na ďalší level.
Radosť pozerať na nadherný konštrukčný model
To je teda macek Kolik to váží aktuálně?
Díky moc všem za ohlasy ......
Teď se budu "chlubit cizím pěřím" Už mám hotovou radlici, kterou jsem si ale nechal udělat u profíků. Celá radlice je z nerezu tl.2mm, vyřezána LASERem a svařena. Jednotlivé svařence jsem vymyslel tak, aby do sebe zapadaly systémem vzájemně se "křížících" zámků pro snadnější svařování a výslednou pevnost a výsledek je níže na fotografiích.
Hmotnost šasi včetně pásů teď činí rovné 4kg, protože je kompletně z duralu. Samotná radlice má hmotnost 0,7kg. V tomto případě ale platí - čím těžší - tím lepší
Teď se budu "chlubit cizím pěřím" Už mám hotovou radlici, kterou jsem si ale nechal udělat u profíků. Celá radlice je z nerezu tl.2mm, vyřezána LASERem a svařena. Jednotlivé svařence jsem vymyslel tak, aby do sebe zapadaly systémem vzájemně se "křížících" zámků pro snadnější svařování a výslednou pevnost a výsledek je níže na fotografiích.
Hmotnost šasi včetně pásů teď činí rovné 4kg, protože je kompletně z duralu. Samotná radlice má hmotnost 0,7kg. V tomto případě ale platí - čím těžší - tím lepší
Dajte Petrovi tabuľku plechu a vypadne z toho bager....
solo
solo
,,Z tohto klubu sa neodchádza, buď Ťa vyhodia,alebo ,,Tu,, zomrieš....,,
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
kdo ti to vařil... šikulo
super svary a krásně čisté
super svary a krásně čisté
V místní firmě tady v Náchodě. Mají LASER a s plechem si rozumí Mohu dál jen doporučit, ale za kvalitní práci také zaplatíte slušnou cenu ......
Pohledy na sdruženou převodovku pohonu pásů a zdvihu radlice "ustrojenou" do ozubených kol: