Stuh 42 10,5
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
Re: Stuh 42 10,5
dost dobrý
Láďo, moc pěkný to je
Prosím Tě, na co filmuješ a jak filmuješ? Já slíbil že natočím nového Panthera v chodu a zatím netuším jak.
Prosím Tě, na co filmuješ a jak filmuješ? Já slíbil že natočím nového Panthera v chodu a zatím netuším jak.
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Ahoj !
Máš to moc pěkný ! Jediné, co jsem v tvém "vlákně" nevyčetl, je informace o kamufláži. Je fiktivní, nebo jsi ji udělal podle konkrétního stroje?
Kovidu zmar ! R.R.R.
Máš to moc pěkný ! Jediné, co jsem v tvém "vlákně" nevyčetl, je informace o kamufláži. Je fiktivní, nebo jsi ji udělal podle konkrétního stroje?
Kovidu zmar ! R.R.R.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Je fiktivni kamuflaz, prectl jsem toho dost o barvach a kamuflazi, vysledek je ten ze ke konci valky bylo mozne prakticky vsechno, inspiroval jsem se kamuflazi typu splinter a pouziti barevne kombinace konce valky
Jinak tocim normalne mobilem, jde to blbe levou tocit pravou ovladat mobil, a pouizvam apku viva video
Diky za ohlasy vsem
Jinak tocim normalne mobilem, jde to blbe levou tocit pravou ovladat mobil, a pouizvam apku viva video
Diky za ohlasy vsem
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
- Lokalita: Krásná u Aše
Heeezký kousek.
Koukám před velitelskou věžičkou přidán navařenej klín panceřování proti protitankovým puškám.
Budem vďačný za detailnejšie opísanie pohybu, ako a čím. Ako to pracuje.
Vďaka.
Karol
Vďaka.
Karol