Vlečka na železnici
Re: Vlečka na železnici
Neskutečnej Petr. Nádherná strojařina. Holt kdo umí, ten umí.........................
Zkouška pojezdů buldozeru:
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
šílenec si hraje...
paráda
paráda
Peťo, to je neskutečný Prosím Tě jaký máš doma vybavení? Tohle už skoro vypadá na laser a několikahlavové obráběcí NC centrum Takhle šikovného člověka by jsme potřebovali k nám do práce
Díky chlapi ....
Tady je videjko s dnešní zkoušky podvozku "na postrk", která dopadla nadmíru uspokojivě Zátěžovou zkoušku jsem na sobě nezkoušel , ale podvozek zaručeně vydrží zatížení hmotností 50 kg .....
Základní konstrukce je tedy hotová. Teď mě čekají převodovky pohonu pásů a zdvihu radlice, poté radlice samotná a rám s mechanismem jejího zdvihu a potom kapota a elektroinstalace. Na několik hodně dalších měsíců mám tedy o "zábavu" postaráno
Nějaké fotečky základní konstrukce:
Podvozek buldozeru je jako u skutečného stroje rozdělen na dvě samostatné jednotky, které jsou vzájemně spojeny vahadlem. Tím se liší od podvozku tankového, či rypadla:
Tady je porovnání stroje ( 1:14 ) s HETZERem v 1:16:
.... a tady i s polotovarem radlice:
Tady je videjko s dnešní zkoušky podvozku "na postrk", která dopadla nadmíru uspokojivě Zátěžovou zkoušku jsem na sobě nezkoušel , ale podvozek zaručeně vydrží zatížení hmotností 50 kg .....
Základní konstrukce je tedy hotová. Teď mě čekají převodovky pohonu pásů a zdvihu radlice, poté radlice samotná a rám s mechanismem jejího zdvihu a potom kapota a elektroinstalace. Na několik hodně dalších měsíců mám tedy o "zábavu" postaráno
Nějaké fotečky základní konstrukce:
Podvozek buldozeru je jako u skutečného stroje rozdělen na dvě samostatné jednotky, které jsou vzájemně spojeny vahadlem. Tím se liší od podvozku tankového, či rypadla:
Tady je porovnání stroje ( 1:14 ) s HETZERem v 1:16:
.... a tady i s polotovarem radlice:
Je to prekrasny, klobouk dolu , tak klenotnicky dilo bych snad ani nestrikal, jsi fakt z jiny dymenze....mohl by ses zivit modelama na zakazku...
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Ahoj Petře !
Moc pěkně to vypadá. Nezapomeň na pluh v měřítku a máš hned malého pomocníka na zahradu !
Moc pěkně to vypadá. Nezapomeň na pluh v měřítku a máš hned malého pomocníka na zahradu !
Naposledy upravil(a) Rudyn dne 08 bře 2021, 10:32, celkem upraveno 1 x.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
- Ivan
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
- Lokalita: Absolova 89, 624 00 Brno
No Petře, to zase bude ...
Tankistům ZDAR
Ivan, pplk. v.v., Učitel katedry tanků, VAAZ Brno.
http://dragonstanks.rajce.idnes.cz/
Ivan, pplk. v.v., Učitel katedry tanků, VAAZ Brno.
http://dragonstanks.rajce.idnes.cz/
- CuMeL
- PzKpfw V - Panther
- 6
- Lokalita: České Budějovice
Tady má někdo zaděláno na x-mena (toť nový profil modeláře). Klobouk dolů, na to nemám slov