Panzer III - stavba
Re: Panzer III - stavba
Tak si asi budeme muset vyrobit vlastní stroj bez blatníků
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
já bych to chtěl, jako mé všechny modely, pokud možno stavět podle oroginálu...
je zcela jasné, že na konkrétní stroj nikdy nebudou fotky ze všech stran i včetně půdorysu, ale co vidím, tak se chci držet historické fotografie... co není vidět, taj si musí každý vymyslet...
tak alespoň něco a v tom vidím tu pravou modelařinu... držet se pokud možno historické (dávné či nedávné)předlohy
je zcela jasné, že na konkrétní stroj nikdy nebudou fotky ze všech stran i včetně půdorysu, ale co vidím, tak se chci držet historické fotografie... co není vidět, taj si musí každý vymyslet...
tak alespoň něco a v tom vidím tu pravou modelařinu... držet se pokud možno historické (dávné či nedávné)předlohy
To je vážně šílené, ten model je dokonalý už teď a co teprve až bude hotový
- Max
- PzKpfw V - Panther
- 7
- Lokalita: Dobruška a okolí...
Souhlas. Tank už teď vypadá skvělé.
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
klucí díky... ale dnes jsem věnoval čast dne studiu držáků blatníků...
zadní držák mám v několika fotografiích, ale ten přední...
nemáte někdo detailní fotku??? jedná se mi o tento det
zde je trochu vidět také... je jasné, že to byl svařenec do pravého úhlu trubky, který byl přírubou přichycen k vaně v oblasti za hnacím kolem
zadní držák mám v několika fotografiích, ale ten přední...
nemáte někdo detailní fotku??? jedná se mi o tento det
zde je trochu vidět také... je jasné, že to byl svařenec do pravého úhlu trubky, který byl přírubou přichycen k vaně v oblasti za hnacím kolem
Budeš robiť hlavne sponky typu ,,A,,.
Dám ti jednu radu.
Na sponke je z hora tá ohnutá napružená časť(2).Z jednej strany je voľná a z druhej napružená .
Tú prehnutú časť si potom navleč na dlhší drôtik.Ten si prilep o podložku po stranách. A až tak nasaď oko(4).
solo
Dám ti jednu radu.
Na sponke je z hora tá ohnutá napružená časť(2).Z jednej strany je voľná a z druhej napružená .
Tú prehnutú časť si potom navleč na dlhší drôtik.Ten si prilep o podložku po stranách. A až tak nasaď oko(4).
solo
,,Z tohto klubu sa neodchádza, buď Ťa vyhodia,alebo ,,Tu,, zomrieš....,,