Stuh 42 10,5
Stuh 42 10,5
Tak to vezmu v kostce , stug lll je z rctank.de, domluvil jsem se ,ze prisel bez elektr.a ostatnich veci Taigen takze byla priznivejsi cena, vrsek klasika spodni vana kov vcetne vsech kol a pasu, vrchni kladky vymeneny za celoocelove, motory KMP 400, predelany vsechny drzaky cajku , tazne lano kov, prevodovky viz foto na zacatku vadili dosedani vrchni vany tak jsem je obrousil, mrizky dodany mosaz, drzaky surtzen kov, repro visaton frs7 , funkcni notek zadni i predni, zakluz servo frezovana hlaven, elevace servo, cekam na elmod , patina atd take bude casem...
Re: Stuh 42 10,5
Krasavec to je
Pěknej kousek jako vždy.
Ládíku, ty převodovky jsou zinkoslitina, nebo nějaká kombinace? Nebo se mi to jen zdá na těch fotkách?
Ládíku, ty převodovky jsou zinkoslitina, nebo nějaká kombinace? Nebo se mi to jen zdá na těch fotkách?
Je to slitina prevodovky byli soucast , ale musim rict ze se jejich zpracovani zlepsilo, cas je proveri, pravda je ze v prvnim jagdpanteru jsem je mel celkem dlouho a nekde je myslim jeste mam, nedoslo na nich k zavade naproti od mosaznych -ty me zklamali nejvic, budu jeste delat patinu a odreniny atd, no a elmod az dorazi, jinak ten jsem vzal z HT model sk. - maji nejlevneji a to i z dopravou nez v reichu...
Láďo, Ty zase jedeš. Naprostá paráda. Zase jeden zajímavej a neokoukanej kousek na naše tankodromy. Super.
Famózní práce
Jak si to schovava a pak sem hodi jen ze hotovo ne:D, pekny
V týmu s Drozd60,
IS-7, T-10, Kraz 255V + podval; IS-3; KV-85; T-90; Faun; MAZ
IS-7, T-10, Kraz 255V + podval; IS-3; KV-85; T-90; Faun; MAZ
Diky za ohlasy, no casu neni moc takze pravidelne reporty by me zdrzovali...dam pak video az bude zprovozneny...