IS-7 Prototyp těžkého tanku
Re: IS-7 Prototyp těžkého tanku
Ahoj,
Chce to lepší kameru, ale tak aspoň něco:-D
[youtube]IO7IGPq7LE8[/youtube]
Lukáš a Pepa
Chce to lepší kameru, ale tak aspoň něco:-D
[youtube]IO7IGPq7LE8[/youtube]
Lukáš a Pepa
V týmu s Drozd60,
IS-7, T-10, Kraz 255V + podval; IS-3; KV-85; T-90; Faun; MAZ
Moc pěkně udělané!
Radek
Radek
Paráda ...
Nádhera
Teď jsem měl ve fabrice návštěvu od prodejce 3D tiskáren, tak jsem ve skrytu duše doufal že šéf pořídí alespoň něco menšího (do čtvrt mega) a že k Vám půjdu do učení abych něco uměl a samozřejmě si v práci pak něco do tisku přihodil.....bohužel z toho sešlo......tak jsem smustný.
Teď jsem měl ve fabrice návštěvu od prodejce 3D tiskáren, tak jsem ve skrytu duše doufal že šéf pořídí alespoň něco menšího (do čtvrt mega) a že k Vám půjdu do učení abych něco uměl a samozřejmě si v práci pak něco do tisku přihodil.....bohužel z toho sešlo......tak jsem smustný.
- rmichalbarna
- PzKpfw VI - Tiger
- 8
- Lokalita: Most
Dekujem vsem, urcite na tom jeste chybi detaily, ty se ted dolepi, kdyz to vypada ze veskera kabelaz funguje, jinak by si to clovek olamal:),
Draeku, nepotrebujes ctvrt mega, tiskarna na plast za 17,na rezin za 12 a jedes jak pan, tedy tak to beru ja ve smyslu ze to postavim na stul a tiskne to, lze se dostat za oba typy i pod 10 tisic
Draeku, nepotrebujes ctvrt mega, tiskarna na plast za 17,na rezin za 12 a jedes jak pan, tedy tak to beru ja ve smyslu ze to postavim na stul a tiskne to, lze se dostat za oba typy i pod 10 tisic
V týmu s Drozd60,
Nalepeno zase pár detailů
Lukáš a Pepa
Lukáš a Pepa
V týmu s Drozd60,
Nádherná mašina Ty kontíky na kulomety jsou doslova kouzelné, divím se tý ruský posedlosti čím víc dakka tím lepší tank
Add. ta tiskárna.....to mělo být pro fabriku, já čekal něco v ceně do 50k a on nám nabízel od 250k do 5 milionů Domů bych samozřejmě koupil něco co jste doporučovali v klubu o 3d tisku.
Add. ta tiskárna.....to mělo být pro fabriku, já čekal něco v ceně do 50k a on nám nabízel od 250k do 5 milionů Domů bych samozřejmě koupil něco co jste doporučovali v klubu o 3d tisku.
Též sem nepochopil logiku toho, že řidič by pálil z dvou kulometů natočením celého tanku:-D, to je opravdu psychopatický nápad, který bych čekal spíš od Hitlera:-D
V týmu s Drozd60,