german tank officer
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
- Lokalita: Krásná u Aše
Re: german tank officer
Elektrikář s brigadýrkou byl v té sadě 3 tankanů co jsi nechával odlévat. Tak koukni tam, jestli ji ještě máš.
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
Taky jí mám doma, hold se mu trochu upraví ta brygadýrka a bude . Já minule dělal figurku podle obrázku výrobce a také ji mám na prd. Figurka byla od Verlindenu.
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
figurka je suprová, krásné detaily, ale kdybych si toho všiml dříve, tak bych mu udělal takové ty žluté univerzální kaťata a bylo by... i když víme prd... jestli si je major nebo plukovník... podle nárameníků nemohl nafasovat...
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
tak jsem téměř dodělal figurku, dal ji dohromady a chtěl jsem mu udělat "známý knírek", pak jsem si řekl, že by nebylo od věci mu zkusit udělat fousy... trochu takové to strniště... že si dává cigaretu po boji... na uklidnění...
a to jsem asi neměl dělat
začnu raději pistolí... chtěl jsem ji udělat k tmavým kaťatům trochu výraznější... tedy pouzdro světlejší... to snad ok
ten ksicht musím umýt asi pleťovým waschem...
a to jsem asi neměl dělat
začnu raději pistolí... chtěl jsem ji udělat k tmavým kaťatům trochu výraznější... tedy pouzdro světlejší... to snad ok
ten ksicht musím umýt asi pleťovým waschem...
Naprostá paráda, já bych měl tu pistoli u mého tankisty dát na správné místo
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
Vypadá to dobře. Nešel by udělat detail obličeje?
Ty maskáče jsou obsolutně parádní, tohle je jedna z mála věcí který při barvení fakt neumím. Nádhera
Teda Vláďo klobouk dolu, mistrovsky zvladas figurky teda krom tanku a techniky, fakt krasa pohledet!