StuG IV asiatam
Re: StuG IV asiatam
Teď se mi nesmějte, ale můj svár rád papá cukroví a trochu stloustnul tak má 2/3 mm
Dělám ho skalpelem a šroubováčkem
Dělám ho skalpelem a šroubováčkem
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
tak uválej poloviční, myslím tu housenku z Miliputu a bude trochu užší... méně znamená více...
A teď když už jsem celý vršek udělal tak to mám udělat znovu? Nebo to už mám nechat, myslím že to nevypadá tak strašně
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
vypadá to dobře... to v každém případě nech když se to líbí tobě, tak je to určitě ok... za mne určitě za jedna
Dobře, díky. A co mám udělat lépe až budu dělat korbu?
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Vem si plastové destičky a zkus si udělat různé housenky a vyzkoušet 5cm sváru bokem... vyzkoušej si housenku/svár koutový a V svar... tam je potřeba méně materiálu... tedy housenka musí byt slabší...
Už to trochu dostávám do ruky, nejlíp mi jdou rohové, tady jsou fotky
Zbyl mi tmel a tak jsem vytmelil boky a díry co zbyly po lepení
Mám problém s tímto svárem, kdybych to nechal tak jak to je bude moc vysoko, nemáte nějaký tip na nástroj kterým by to šlo vybrat?
A pak mám další problém že nevím kde všude byly sváry
Zbyl mi tmel a tak jsem vytmelil boky a díry co zbyly po lepení
Mám problém s tímto svárem, kdybych to nechal tak jak to je bude moc vysoko, nemáte nějaký tip na nástroj kterým by to šlo vybrat?
A pak mám další problém že nevím kde všude byly sváry
Další sváry dodělány, našel jsem na jsem fóru fotky kde ten pán taky dělal sváry tak jsem je udělal podle něj
A ještě jsem nalepil kryt řidiče
A ještě jsem nalepil kryt řidiče
Ahoj.
pokud jde o sváry, spíš bych tam dělal obloučky než rovný záhyby. Když se dělá svár v reálu, tak se taky materiál přidává krouživým nebo houpavým pohybem, takže to tvoří spíš takový půlměsíčky...
zkus se podívat na tohle video, čím dělá ty záhyby...
[youtube]F3GlNC2cK8s[/youtube]
pokud jde o sváry, spíš bych tam dělal obloučky než rovný záhyby. Když se dělá svár v reálu, tak se taky materiál přidává krouživým nebo houpavým pohybem, takže to tvoří spíš takový půlměsíčky...
zkus se podívat na tohle video, čím dělá ty záhyby...
[youtube]F3GlNC2cK8s[/youtube]
Když jsem začínal dělat ty sváry tak jsem se ptal jestli je dělám správně a co bych měl zlepšit, říkali jste že mám pokračovat takhle s tím šroubováčkem.
V realitě jsem žádný svár na tanku neviděl, dělal jsem to jako pan mrst šroubováčkem
V realitě jsem žádný svár na tanku neviděl, dělal jsem to jako pan mrst šroubováčkem