StuG IV asiatam
- Pancier
- PzKpfw IV
- 14
- Lokalita: Banská Bystrica, Slovensko
Re: StuG IV asiatam
Ak sa ti zvary odlepujú, prilep ich super riedkym sekunďákom. Ja som ich na môj Panther lepil a v pohode.
Solo mi ještě psal že to dělá tak že rozpustí asi rámečky (nerozuměl jsem úplně dobře tomu jak to napsal ale myslel asi rámečky) v toulenu a pak z toho dělá sváry, ale já nechci moc dělat s touto chemií, a ten miliput tam drží docela dobře.
Ještě k tvaru sváru, jak jsem psal dělám to podle té Panzer III u pana mrst a ten má takové čáry než housenky, v reálu ten svár třeba na autě nebo tak vypadá úplně jinak a podle videí od Night Shifta to vypadá podobě jako u Pz 3 akorát je to trochu zaoblené.
Ještě k tvaru sváru, jak jsem psal dělám to podle té Panzer III u pana mrst a ten má takové čáry než housenky, v reálu ten svár třeba na autě nebo tak vypadá úplně jinak a podle videí od Night Shifta to vypadá podobě jako u Pz 3 akorát je to trochu zaoblené.
Svary tmelem mam na vsech tancich, neni treba je davat na podklad, strikly zakladem, staci odmastit lihem i vrchni lak a drzi to
Díky, začnu tedy dělat sváry takto bez podkladu, ale co ten tvar?
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
jak píšeš, ten miliput tam bude držet jek přilepenej... nic nelep, bude držet bez problémů... je to sama o sobě taky chemie a vytvrzení probíhá až na modelu a taky se díky tomu prilepí tak, že jej neurveš... jedině nožem nebo velkým nárazem
Drží tam dobře, teď jsem dodělal sváry na vršku, je to koukatelné? Co mám zlepšit?
P. S. Obrázky jsou pozpátku
P. S. Obrázky jsou pozpátku
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
vypadá to dobře, snaž se udržet svar co nejrovnější, aby nebyl někde uzšží a někde širší ...kolik milimerů máš silný ten svar... vem si měřítko 1mm silný svar je ve skutečnosti 16mm
co používáš na provedení svaru...
co používáš na provedení svaru...
Naposledy upravil(a) mrst dne 27 pro 2020, 19:36, celkem upraveno 1 x.
Uber!
16mm
solo
16mm
solo
,,Z tohto klubu sa neodchádza, buď Ťa vyhodia,alebo ,,Tu,, zomrieš....,,