Veselé Vánoce a Šťastný Nový rok 2021
Re: Veselé Vánoce a Šťastný Nový rok 2021
Krásné svátky kluci.Franta.
Ahoj přátele
Přeji všem hodně zdraví a vyslovuji přání, že rok 2021 bude lepší než tento a že se snad na nějaké akci setkáme.
Pepa
Přeji všem hodně zdraví a vyslovuji přání, že rok 2021 bude lepší než tento a že se snad na nějaké akci setkáme.
Pepa
Stastne
a vesele vianoce prajem zo slovenska vsetkym na tomto priatelskom fore pred ktorim klobuk dole.
Vsetkym Vam prajem vnovom roku hlavne vela zdravia rodinnej pohody a pracovnych uspechov .
Ja som celkom posluchal tak mi jezisko nadelil pod stromcek figurki rus.pechoty od mrst.za ktore tovto cestov dakujem.
heslo cislo kleslo
Dusan
a vesele vianoce prajem zo slovenska vsetkym na tomto priatelskom fore pred ktorim klobuk dole.
Vsetkym Vam prajem vnovom roku hlavne vela zdravia rodinnej pohody a pracovnych uspechov .
Ja som celkom posluchal tak mi jezisko nadelil pod stromcek figurki rus.pechoty od mrst.za ktore tovto cestov dakujem.
heslo cislo kleslo
Dusan
- honza kadrmas
- PzKpfw V - Panther
- 14
- Lokalita: Borohrádek Královehradecký Kraj
Také vám všem zde přeji bohatého krásné a pohodové Vánoce a šťastné vykročení do nového roku 2021 a moc si přeji aby už ten Covid dal konečně pokoj a my se mohli sejít na nějakém srazu s našimi hračkami
Váš Šaryk
Do roku 2021 Vám všem modelářský zdar a korona viru zmar!
Přeje Radek
Přeje Radek