german tank officer
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
Re: german tank officer
kaťata jsou ušita, ale košile...?
hledal jsem originální fotky... vím, že byla šedivá, ale nebyl jsem si jistý střihem košile, protože tankistická blůza měla jiný střh límců a kapes ... a nakonec jsem našel
dokonce je i s brigadýrkou jako ten můj panáček, ale koukal jsem, že si oblékl trochu jiný vzor kaťat
ten spodní ukazující velitel má nárameníkyi ten v té 250... podle vzoru na zavěšené helmičce je možné i shodný vzor s mymi kaťaty???je tam totiž ta black green na ní krásně vidět
asi ji udělá lehce šedivou - více se mi líbí trochu vyšusovaná než tmavší šedá
nebo máte v knihách něco víc... nějaký obrázek???
hledal jsem originální fotky... vím, že byla šedivá, ale nebyl jsem si jistý střihem košile, protože tankistická blůza měla jiný střh límců a kapes ... a nakonec jsem našel
dokonce je i s brigadýrkou jako ten můj panáček, ale koukal jsem, že si oblékl trochu jiný vzor kaťat
ten spodní ukazující velitel má nárameníkyi ten v té 250... podle vzoru na zavěšené helmičce je možné i shodný vzor s mymi kaťaty???je tam totiž ta black green na ní krásně vidět
asi ji udělá lehce šedivou - více se mi líbí trochu vyšusovaná než tmavší šedá
nebo máte v knihách něco víc... nějaký obrázek???
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
- Lokalita: Krásná u Aše
Já mám v knize uvedeno že se nosili košile v myší šedi, později v polní šedi. Tak si vyber.
Naposledy upravil(a) hranicak11 dne 23 pro 2020, 21:56, celkem upraveno 1 x.
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
měli by jsme se sejít a prodiskutovat to... to je na tankistický sněm...
a teď mi řekni... co je to za šedou - myší šedá a polní šedá...
a teď mi řekni... co je to za šedou - myší šedá a polní šedá...
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
- Lokalita: Krásná u Aše
Já bych řekl, že myší šedá je ta světlejší co má ta malovaná figurka nahoře. Taky mě to trochu zarazilo.
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
tak to dáme Bolku... co?
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
tak Bolku... třeba takhlec...
našel jsem tam od model masteru šedivou field uniform... tak jsem ji kapkou bílé zesvětlil a zde je výsledek
ještě jadna věc mne napadla uveřejnit...
dost z nás má stříkací pistole a dost často se otravujeme jejich čištěním...
takže nyní jsem stříknul šedou syntetikou figurku... po vystříkání barvy dám asi cca. 7 kapek čistého syntetického ředidla a prostříknu, pak.....
opět dám 5-7 kapek tohoto cleaneru a prostříknu a opět dám pár kapek syntetiky a zase prostříknu
třeba znáte ... možná ne, ale super věc
nerozebíráte pistoli ani trysky....!!! Funguje na 100% možná i víc
v případě použití akrylu, tak ten samý postup... akorát používám ředidlo na akryl...
doporučuji
našel jsem tam od model masteru šedivou field uniform... tak jsem ji kapkou bílé zesvětlil a zde je výsledek
ještě jadna věc mne napadla uveřejnit...
dost z nás má stříkací pistole a dost často se otravujeme jejich čištěním...
takže nyní jsem stříknul šedou syntetikou figurku... po vystříkání barvy dám asi cca. 7 kapek čistého syntetického ředidla a prostříknu, pak.....
opět dám 5-7 kapek tohoto cleaneru a prostříknu a opět dám pár kapek syntetiky a zase prostříknu
třeba znáte ... možná ne, ale super věc
nerozebíráte pistoli ani trysky....!!! Funguje na 100% možná i víc
v případě použití akrylu, tak ten samý postup... akorát používám ředidlo na akryl...
doporučuji