radši do plastu, to bude lepší..
StuG IV asiatam
Re: StuG IV asiatam
Já si dělal srandu
Další pokrok
menší srandička
takhle to má vypadat
P.S. Té podložky pod myš si nevšímejte, našel jsem jí doma a používám jí, protože na stole ta myš přeskakuje (lépe řečeno kurzor na obrazovce přeskakuje )
menší srandička
takhle to má vypadat
P.S. Té podložky pod myš si nevšímejte, našel jsem jí doma a používám jí, protože na stole ta myš přeskakuje (lépe řečeno kurzor na obrazovce přeskakuje )
pěkně ti to jde od ruky!
co to je za kalibr, ten Revell lauf?
co to je za kalibr, ten Revell lauf?
Lepidlo používám toto , a pak samozřejmě vteřiňák (ale s ním nejsem velký kamarád)
A opět další, leč malý pokrok, nalepil jsem kovové poklopy a stala se mi taková malá příhoda: To si takhle spokojeně lepím přední poklop a zjistím že je tam špatně nalepený, tak jsem ho vyndal, nějak jsem se zamyslel a ten poklop mi asi vypadl z ruky, když jsem to zjistil, tak jsem hned začal hledat a hledal jsem, a hledal a hledal ale nemohl jsem ho najít. Ze zoufalosti jsem i vysypal a prohledal celý koš, ale kde nic tu nic. Když jsem zoufale lezl po zemi a hledal ho na koberci, tak jsem se šťastnou náhodou koukl na židli, a co nevidím, byl tam ten poklop, ale byl tam tak debilně zapadlý mezi sedadlem a opěrátkem, to nevíte jak jsem byl naštvanej a šťastnej zároveň
A opět další, leč malý pokrok, nalepil jsem kovové poklopy a stala se mi taková malá příhoda: To si takhle spokojeně lepím přední poklop a zjistím že je tam špatně nalepený, tak jsem ho vyndal, nějak jsem se zamyslel a ten poklop mi asi vypadl z ruky, když jsem to zjistil, tak jsem hned začal hledat a hledal jsem, a hledal a hledal ale nemohl jsem ho najít. Ze zoufalosti jsem i vysypal a prohledal celý koš, ale kde nic tu nic. Když jsem zoufale lezl po zemi a hledal ho na koberci, tak jsem se šťastnou náhodou koukl na židli, a co nevidím, byl tam ten poklop, ale byl tam tak debilně zapadlý mezi sedadlem a opěrátkem, to nevíte jak jsem byl naštvanej a šťastnej zároveň
ale víme horší když my z pinzety ustreli nejakej menší leptik a ten v tom svim brajglu nemám šanci najit to je pak zásoba sprosťáren co litaj z pusy
To nám vždycky říká učitel na kroužku (na plastikových modelářích kam pořád chodím ale teď jsou zavřený ) neberte kulaté věci to pinzety, vystřelí a už je nenajdete
Na tohle mám jednu humornou příhodu jedný blogerky co staví modely (kupodivu má na svědomí i jednu RC šestnáctinu od Tamky). Prej proti padajícím předmětům z pinzety pomáhá sukně, všechno pak spadne do klína kde to seberete a nemusíte to hledat na podlaze, co čert nechtěl tak jí zrovna něco vylítlo z pinzety mimo klín, instinktivně se pro to ohnula a vrazila si sklapel do lokte v přímem přenosu. Takže raději něco hledat na podlaže než poslouchat ženský rady
Jinak STUG vypadá s těma poklopama k světu, pekně se pod ně budou dát schivat vypínače a podobný funkční věci.
Jinak STUG vypadá s těma poklopama k světu, pekně se pod ně budou dát schivat vypínače a podobný funkční věci.
Jo jo, na koberci tam se nenávratně ztratí věcí...…………….