StuG IV asiatam
StuG IV asiatam
Ahoj, říkal jsem že si připravím takové malé překvápko , tak tady je. Na bazaru jsem narazil na nástavbu na panzer 4 v podobě Stug 4, takže jsem moc dlouho neváhal Dneska mi přišel balík se Štugem.
Prosím o případné rady ke stavbě, díky
Fotky budu přidávat na rajče, jelikož mi nejdou podle návodu vložit sem.
Stavebnice má docela pěkné detaily, obzvlášť jsem rád že tam je maketové světlo (ne notek ale normální světlo), už projíždím zahraniční fóra a zjišťuji co všechno je na tom o milimetr jinde, rošty motorů například mají mít údajně jiný sklon atd., ale zas takový detailista asi nejsem a myslím že to moc lidí na akci nepozná. Je fakt že tam dost věcí nesedí (vršek, díl kde je dělo nevim jak to nazvat, ale vyfotím to), ale snad se s tím nějak poperu.
Taky nevím jaké lepidlo, jestli Revell kontakta, vteřiňák nebo něco jiného.
Prosím o případné rady ke stavbě, díky
Fotky budu přidávat na rajče, jelikož mi nejdou podle návodu vložit sem.
Stavebnice má docela pěkné detaily, obzvlášť jsem rád že tam je maketové světlo (ne notek ale normální světlo), už projíždím zahraniční fóra a zjišťuji co všechno je na tom o milimetr jinde, rošty motorů například mají mít údajně jiný sklon atd., ale zas takový detailista asi nejsem a myslím že to moc lidí na akci nepozná. Je fakt že tam dost věcí nesedí (vršek, díl kde je dělo nevim jak to nazvat, ale vyfotím to), ale snad se s tím nějak poperu.
Taky nevím jaké lepidlo, jestli Revell kontakta, vteřiňák nebo něco jiného.
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
Re: StuG IV asiatam
tak to by mohla být hezká stavba..., ale začal bych výgěrem konkrétního stroje... Stugů je na netu dost
Díky, taky v to doufám.
Už jsem zjistil jak sem dát ty obrázky , před tím jsem to dělal dobře, až na malý detail - dát tam img img
Dám sem pár návrhů, ale myslím že konkrétní stroj si jen tak nevyberu
tento mě zaujal schurzenem a křovím
tento zase maskováním
tenhle zimmeritem a křovím, ale je to Stug 3
Těch fotek je strašně moc, hodně je jich v knížce Wydawnictwo militaria 261 Stug 4
Už jsem zjistil jak sem dát ty obrázky , před tím jsem to dělal dobře, až na malý detail - dát tam img img
Dám sem pár návrhů, ale myslím že konkrétní stroj si jen tak nevyberu
tento mě zaujal schurzenem a křovím
tento zase maskováním
tenhle zimmeritem a křovím, ale je to Stug 3
Těch fotek je strašně moc, hodně je jich v knížce Wydawnictwo militaria 261 Stug 4
Naposledy upravil(a) Vítek dne 04 lis 2020, 19:31, celkem upraveno 1 x.
Super volba. Tyto modelářsky opomíjené stroje byly zastoupeny na každém druhoválečném bojišti, obzvlášť v její druhé polovině. Bohužel představa německého tanku je Tiger! Ve skutečnosti "dělníci války" byly Panzer III a Panzer IV a jejich deriváty na bázi samohybek.
Přeji Ti, ať se stavba podaří a aby jsme se všichni v budoucnu setkali na našich tankových akcích.
Přeji Ti, ať se stavba podaří a aby jsme se všichni v budoucnu setkali na našich tankových akcích.
Díky, taky doufám že se brzy setkáme
První než začnu něco dělat musím vědět čím se to dá lepit, abych mohl začít upravovat věci které jsou špatně.
Nejvíc čerpám tady z toho fóra:https://www.rctankwarfare.co.uk/forums/ ... 23&t=24453
Četl jsem ještě z jednoho fóra, ale tam toho bylo málo.
Nejvíc čerpám tady z toho fóra:https://www.rctankwarfare.co.uk/forums/ ... 23&t=24453
Četl jsem ještě z jednoho fóra, ale tam toho bylo málo.
Je to super, zkusil jsem kousek toho žlutého plastu slepit revell kontaktou a drží to perfektně , šedý plast drží taky kontaktou.
Takže jsem začal lepit
Nakonec jsem to trochu posunul
Takže jsem začal lepit
Nakonec jsem to trochu posunul
Hezký, další mašinka co je na setkáních málo vidět, přeju hodně zdaru při stavbě a budu sledovat.
jen tak dál a nebát se říznout, tak to má být!
ať se dílo daří...
ať se dílo daří...
Draku, díky
Shotku, doufám že nemyslíš do prstu
Shotku, doufám že nemyslíš do prstu