schwimmwagen
Re: schwimmwagen
jenze poplatky si zkratka aukro strhne at prodas nebo ne, tak to proste je a kazdy s tim musi pocitat
Není to moje věc, ale myslím, že jsou lepší místa na inzerci třeba Bazoš, S-bazar nebo Modelbazar. Na Aukru mi přijdou ty věci ztracené v přehršli malých modelů. Většinou se musí člověk probrat vším, než na ty věci narazí. Že to není zadarmo je také důležitá věc.
Radek
Radek
- Max
- PzKpfw V - Panther
- 7
- Lokalita: Dobruška a okolí...
To máte pravdu oba pánové.
Já na Aukru hledám ztracené a i ostatním lidem nepotřebné věci jako tzv. Cibulaky, díly na DKW a M72, knihy k 2.svetove válce atd.
A aukro si vždy počítá poplatek a to má kolega Sakulajda pravdu, ale věci se dají najít zajímavé.
To hledání zabere spoustu času v tom v počtu drobností tam zveřejněných to souhlasím s Radkem.
Já na Aukru hledám ztracené a i ostatním lidem nepotřebné věci jako tzv. Cibulaky, díly na DKW a M72, knihy k 2.svetove válce atd.
A aukro si vždy počítá poplatek a to má kolega Sakulajda pravdu, ale věci se dají najít zajímavé.
To hledání zabere spoustu času v tom v počtu drobností tam zveřejněných to souhlasím s Radkem.
Na ebay je tenhle schwim uz nejaky cas a levneji nez beami trade nebo na licsmas tank taky maji uz celkem dlouho
Na kola mrknete sem...
https://www.fertigungswerk16.at/shop-reifen/
https://www.fertigungswerk16.at/shop-reifen/
- Max
- PzKpfw V - Panther
- 7
Děkuji za informaci.
Ta kola by se mi hodila na jiný model. Jdu zjistit jak je dostat do ČR.
Ta kola by se mi hodila na jiný model. Jdu zjistit jak je dostat do ČR.
- Max
- PzKpfw V - Panther
- 7
Na otázku snad odpoví někdo z kolegů co to mají zjištěné, ale také by mě to zajímalo .
Já si ho budu stavět z PSH desek na RC.
Já si ho budu stavět z PSH desek na RC.
Zdravím ,
máme ho od června. Jezdily jsme s ním ve Svatoňovicích a zkušenost je taková: je potřeba mu nějaké mouchy vychytat na poloosách , ale není to nic neřešitelného a jezdí i plave slušně.
Kupte ho buď na Beami , nebo jako mi u přímo u Torro.
Díky LK 88 za typ na kola.
Ty jsou na vodníkovi širší a mají o něco větší průměr než by měl být ( porovnáno s Kdf od Tamiya)
Originál měl koncáky a tím pádem i vyšší světlost a protože si nedovedu představit jejich spolehlivou funkci v tomto měřítku , tak si výrobce pomohl takto.
Ale kdybych je nepřiložil k těm Tamiyáckým , tak si rozdílu ani nevšimnu.
Za sebe vodníka od Torro doporučuji.
máme ho od června. Jezdily jsme s ním ve Svatoňovicích a zkušenost je taková: je potřeba mu nějaké mouchy vychytat na poloosách , ale není to nic neřešitelného a jezdí i plave slušně.
Kupte ho buď na Beami , nebo jako mi u přímo u Torro.
Díky LK 88 za typ na kola.
Ty jsou na vodníkovi širší a mají o něco větší průměr než by měl být ( porovnáno s Kdf od Tamiya)
Originál měl koncáky a tím pádem i vyšší světlost a protože si nedovedu představit jejich spolehlivou funkci v tomto měřítku , tak si výrobce pomohl takto.
Ale kdybych je nepřiložil k těm Tamiyáckým , tak si rozdílu ani nevšimnu.
Za sebe vodníka od Torro doporučuji.
Mám otázku, jelikož je pro mě 5000 docela dost tak se chci zeptat-stojí to za ty prachy? Viděl jsem jedno video a jsem docela na pochybách (sice to byl unboxing, ale...), plave hezky ale nemá takové detaily atd.
Byl by za to možný ekvivalent buď kubelwagen od asiatamu nebo předělaný z Tamiya statiky?
Díky
Byl by za to možný ekvivalent buď kubelwagen od asiatamu nebo předělaný z Tamiya statiky?
Díky