STUG IV
Re: STUG IV
Ty Milo když už si tady tak společně stavíme a malujem po těch modelech jen my dva a málo kdo to nějak okomentuje z těch 188 členů tak co kdyby jsme si založili svuj soukromý klub jen pro nás dva .
Protože výmluvy charakteru nemám na to čas nebo peníze neberu můj poslední projekt mě přišel na pouhých 1500Kč a práci na něm jsem dělal po večerech a po manželských povinostech(praní,žehlení,atd...)
jo a jinak zase moc povedenej kousek ,co bude následovat konečně KV-85
Protože výmluvy charakteru nemám na to čas nebo peníze neberu můj poslední projekt mě přišel na pouhých 1500Kč a práci na něm jsem dělal po večerech a po manželských povinostech(praní,žehlení,atd...)
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Dobrej nápad... Teď bude asi na ředě Panzers IV.Nějak mně víc láká a KV-85 tu již velmi dobrá bude ( viz.Baca) no ten mně taky nas... ,ale v dobrým.
Jo a moderátoři,nebylo by od věci založit sekci Stug IV. Děkuji.
Jo a moderátoři,nebylo by od věci založit sekci Stug IV. Děkuji.
No kdo ma porad psat ze je to echt gutpajak7 píše:Ty Milo když už si tady tak společně stavíme a malujem po těch modelech jen my dva a málo kdo to nějak okomentuje z těch 188 členů tak co kdyby jsme si založili svuj soukromý klub jen pro nás dva .
Ja se priznam ze ted na tank lehce dlabu - tunim letadlo.
Ale k tankum mam par kravin rozdelanych, ale az se vyblbnu s letadlem
No a abych nezapomel - STUG vypada fakt dost dobre.
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Děkuji za pochvalu.Ještě na něm nějaká práce bude.Pak hurá na Panzers IV.
co ti to tam leze za tykadla od šneka?:) taky se mě už otevírá i velitelský poklop/ec. Dost dobrý Milane
pěkná práce.